UNDER KONSTRUKSJON: Det vil nok fortsatt ta en god stund før paviljongen er klar for servering igjen, men Oslo kommune jobber med saken.
Nyheter
UNDER KONSTRUKSJON: Det vil nok fortsatt ta en god stund før paviljongen er klar for servering igjen, men Oslo kommune jobber med saken. (Bilde: Jan Erik Range)

Håper på å kunne gjenåpne paviljongen

Oslo kommune har et stort ønske om å gjenåpne paviljongen i Hvervenbukta, men det tar tid.

Mange lurer på hva som skjer med den hvite paviljongen i Hvervenbukta. Trolig må du vente en god stund før du eventuelt kan spise der igjen. I hvert fall innendørs.

Jobber med saken

Den siste tiden har du kanskje lagt merke til at det har kommet stillaser rundt det hvite, staselige bygget.

Mange har derfor kanskje hatt et håp om at det skal skje noe snarlig innendørs, men byggets forfatning gjør at det dessverre tar lenger tid enn man skulle ønsket, forteller kommunikasjonsrådgiver Alv Hågård Gustavsen i Kulturetaten i Oslo kommune.

PS! Saken fortsetter under bildet!

IDYLLISK: Hvem drømmer vel ikke om å kunne ta en kald en i sommervarmen her?
IDYLLISK: Hvem drømmer vel ikke om å kunne ta en kald en i sommervarmen her? Foto: Jan Erik Range

– Paviljongen er i ganske dårlig forfatning, men Kulturetaten jobber med den. Anne På Landet bruker den nå kun som lager for bord og stoler til uteserveringen sin. Vi jobber med å sette Paviljongen i stand utvendig, og så skal den restaureres innvendig. Planene for dette er ikke utarbeidet enda, sier han.

Har gjort mye på badestranden

Kommunen har gjort mye for å oppgradere Hvervenbukta. I 2015 ble det satt opp et toalettanlegg til 3,7 millioner kroner.

Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet, og håpe at det gamle, staselige bygget atter en gang kan gjenoppstå fra asken, og bli et tilbud til badegjester og andre!

OPPGRADERT: Det har skjedd mye det siste året i Hvervenbukta. Blant annet er toalettanlegget oppgardert.
OPPGRADERT: Det har skjedd mye det siste året i Hvervenbukta. Blant annet er toalettanlegget oppgardert. Foto: Jan Erik Range

 

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen