SJEFEN SNAKKER: Redaktør Sigbjørn Vedeld er fast gjest i "Uka med Oavis".
Nyheter
SJEFEN SNAKKER: Redaktør Sigbjørn Vedeld er fast gjest i "Uka med Oavis". (Foto: Odd Erik Skavold Lystad.)

Har du «hørt» avisen din?

Oppegård Avis har en ukentlig podcast hvor vi tar for oss noen av ukas viktigste saker. Har du hørt de første episodene?

En dyptpløyende papirutgave, en pulserende nettside og en aktiv Facebook-side er vel og bra. Slik når vi i Oppegård Avis frem til de aller, aller fleste. Men kanskje ikke alle.

For hva med de som ikke har tid til, eller som ikke er så glade i å lese? Ja, hva med de som ikke gidder å lese? Hva med de som vil oppdatere seg mens de lager middag, eller deg som blir bilsyk av lese på bussen?

Da er svaret er rett og slett podcasten «Uka med Oavis». Hver uke snakker vi oss gjennom avisen på rundt omkring 15 minutter - sånn cirka det en pendletur tar til og fra Oslo eller Ski.

Under ser du hvordan du kan lytte til ukens sending, eller hente frem tidligere sendinger

Hva handler det om?

LYDEN AV AVISA: De to første episodene av "Uka med Oavis" er ute. Vi lover at flere kommer på løpende bånd. Foto: Odd Erik Skavold Lystad.

I slutten av mars bestemte vi oss derfor for å tromme sammen våre vakreste stemmer og gi dere Oppegård Avis i «radio-versjon». I korte trekk går det ut på at hver uke møtes to-tre av oss fra redaksjonen i vårt flunkende nye studio, hvor vi tar for oss store og små saker fra avisen.

Ja, for eksempel den nye skøytebanen på Kolbotn Torg, de nye bomstasjonene rundt kommunen vår eller at vi ikke lenger har en eneste ferskvaredisk i kommunen.

Vi gir også noen høyst relevante tips om gode arrangementer i Oppegård kommune de kommende dagene. Hva bør du oppleve eller bruke tid på? Er det fotballkamper eller korpskonserter – vi har tipsene!

Vi har også startet en herlig spalte hvor vi gir ros til noen vi mener fortjener det litt ekstra; «Ukas helt». For eksempel Oppegårds egen musikallegende Sigurd Dancke. 

NB: Saken fortsetter under bildet.

EGET STUDIO: Et kjedelig møterom har blitt forvandlet til et moderne lydstudio i lokalene til Oppegård Avis. Foto: Odd Erik Skavold Lystad.

Vil du tipse noen?

Målet er at så mange som mulig har lyst å lytte til oss. Har du hørt en av våre to første episoder? Legge gjerne igjen en kommentar under her eller på Facebook og fortell oss og andre hvordan det var. Og tagg gjerne noen du synes skal sjekke ut «Uka med Oavis».

PS: Har du tips til gode saker vi bør snakke om, ting vi bør skrive om, eller folk som fortjener tittelen «Ukas helt» så er det bare i ta kontakt. Bruk kommentarfeltet på Facebook eller send e-post til tips@oavis.no.

Håper vi høres!

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen