HÅPER PÅ GIVERGLEDE: Leder Nora Isachsen hos OMA og virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune håper folk kan levere varer som kan komme til nytte for andre.
Nyheter
HÅPER PÅ GIVERGLEDE: Leder Nora Isachsen hos OMA og virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune håper folk kan levere varer som kan komme til nytte for andre. (Oppegård Avis)

Har du noe fint på lur du ikke trenger?

Gi det til OMA, slik at det kan få en ny eier! Nå trenger brukthandelen på Sofiemyr ting å selge.

Den flotte gjenbruksbutikken på Sofiemyr trenger varer. Har du noe til overs? Etter julehandelen er ferdig og året er i gang, er det nok garantert mye brukt og fint der ute som kan få seg en ny eier. I så fall, ikke kast det, lever det på OMA.

Den flotte, kommunale bruktbutikken på Sofiemyr er nemlig på jakt etter ting å selge!

– Nå etter julen er OMA-butikken ganske tom, fordi vi solgte veldig mye før jul, forteller daglig leder Nora Charlotte Isachsen, som er daglig leder på OMA.

Les også: En god, brukt julehandel

Nå henstiller hun folk til å ta turen.

– Vi trenger fine klær, det er garantert mange som gir klær i Fretex-boksene i vårt nærmiljø, men vi vil gjerne ha dem, sier hub.

Og naturligvis møbler og ting og alt mulig mellom himmel og jord. Rydd i boden, loftet, og lever til oss.

NB! Saken fortsetter under bildet!

MYE FLOTT: På OMA er det alltid mange skatter å få tak i. Har du noe som kan selges? Gi det til dem! Bilde: Anders Nordheim Dahl

Alt kan selges

Det er få begrensninger på å levere til OMA, men utstyret må være salgbart og kunne brukes av andre.

Alt som selges hos OMA er gjenstander som givere har donert. Du kan levere gjenstander i butikkens åpningstid, eller du kan ringe og høre om mulighetene for henting hjemme hos deg.

Les også: Sjekk den hjemmelagede vinterparken!

– Vi tar imot bøker, ting og tang, sykler, møbler, sportsutstyr, bilder, lamper, tepper, klær, sko, vesker, og mye annet. Vi klargjør alt i våre verksted før det settes i butikken, forteller hubn.

OMA holder til i Sofiemyrveien 16. Butikken finner du ved å ta av fra Kongeveien og inn Sofiemyrveien. Kjør forbi Coop Extra, ta til høyre og fortsett ca. 150 meter.

HÅPER PÅ GIVERGLEDE: Leder Nora Isachsen hos OMA og virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune håper folk kan levere varer som kan komme til nytte for andre. Bilde: Oppegård Avis

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen