Hedret for lang og tro tjeneste

En fornøyd kjøpmann Øyvind Øvsthus har nylig delt ut kongens fortjenestemedalje i sølv og diplom til tre ansatte på Meny Greverud.

Å ha gode og trofaste ansatte, er essensielt for enhver bedrift. Slik er det også for Meny på Greverud.

En fornøyd kjøpmann Øyvind Øvsthus har nylig delt ut Det Kongelige Selskap for Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste, samt diplom til tre av de ansatte.

De tre er Bente Søfteland, Egil Lyngra og Erik Berg-Domaas.

PS! Se videointervju i forbindelse med overrekkelsen øverst i saken.

Jubileum

Meny Greverud har jubileum i år. To ansatte har jobbet her siden dørene åpnet i november for 30 år siden. En tredje ansatt kan notere seg for 30 år i kjeden.

–  Det stå respekt av at noen har jobbet på en og samme arbeidsplass i 30 år, og det er det viktig at vi feirer, sier Øvsthus.

GOD TJENESTE: Bente Søfteland, Egil Lyngra og Erik Berg-Domaas ved Meny på Greverud har alle fått Det Kongelige Selskap for Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste.
GOD TJENESTE: Bente Søfteland, Egil Lyngra og Erik Berg-Domaas ved Meny på Greverud har alle fått Det Kongelige Selskap for Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste. Foto: Jan Erik Range

 

 

 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen