KAKEGLAD REV: Jeg vil kjøpe alle peppekaken, sa reven.
Nyheter
KAKEGLAD REV: Jeg vil kjøpe alle peppekaken, sa reven. (Bilde: Jan Walbeck)

Heidundrandes bursdagsfest for barnehagen

Festivitas for store og små da Kolbotn barnehage fylte 30 år!

Å feire bursdager til barna (og kanskje også de voksne) har blitt gjort mang en gang i Kolbotn barnehage, men nå var det barnehagens tur til å bli feiret!

Både store og små hadde gledet seg i lang tid og forberedt seg godt til den store dagen, melder Oppegård kommune på sine hjemmesider.

MUSIKALSK MUS: Klatremus spiller for alle barna.
MUSIKALSK MUS: Klatremus spiller for alle barna. Foto: Jan Walbeck

Pyntet til fest!

Det er ikke hver dag at en barnehage blir 30 år. Varaordfører og kommunalsjef var invitert til fest og skuespill.

Kolbotn barnehage var pyntet til fest. Alle barna var malt og tegnet i ansiktet og ventet i spenning på at bursdagen skulle begynne.

Barnehagen har fire avdelinger med fuglenavn: Spurvene, hakkespettene, dompapene og kråkene. Kråkene holder til i Liaveien, men hadde flydd opp til de andre fuglene for anledningen. De var jo tross alt invitert.

Det ble en flott markering, og Oppegård Avis gratulerer selvfølgelig barnehagen så mye med dagen! Vi takker samtidig Jan Walbeck i Oppegård kommune for flotte bilder fra feiringen!

Klikk her for å lese mer om feiringen på Oppegård kommunes hjemmesider

GAVE FRA VARAORDFØREREN: Varaordfører Siv Kasperen overleverte en sjekk til barnehagen. snakk om herlig bursdagsgave!
GAVE FRA VARAORDFØREREN: Varaordfører Siv Kasperen overleverte en sjekk til barnehagen. snakk om herlig bursdagsgave! Foto: Jan Walbeck

 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen