STOLT: Daglig leder Rolf Vidar Grønnvoll Aaen  i Installatøren Oslo AS på Odlo er stolt av å ha blitt en av årets Gaselle-bedrifter i Oppegård.
Nyheter
STOLT: Daglig leder Rolf Vidar Grønnvoll Aaen i Installatøren Oslo AS på Odlo er stolt av å ha blitt en av årets Gaselle-bedrifter i Oppegård. (Atle Egil Knoff Glomstad)

– Hemmeligheten er å gjøre ting 100% gjennomført!

Installatøren Oslo AS har blitt Gaselle for tredje gang. Engasjerte ansatte som ikke er skyggeredde driver firmaet videre opp og frem.

16 bedrifter i Oppegård ble såkalte "Gaselle-bedrifter" i fjor.  Hvert år kårer Dagens Næringsliv norske fylker og landets mest vellykkede gaseller. Det er noen kriterier som må på plass for å få utmerkelsen. Du må ha levert godkjente regnskaper.  I tillegg må du minst ha doblet omsetningen over fire år, og ha hatt en omsetning på over en million kroner første år

Et annent moment som må være på plass, er at du må ha positivt samlet driftsreultat, ha unngått negativ vekst og det siste kriteriet er at du har vært aksjeselskap

Ikke første gangen

En av bedriftene i Oppegård som oppnådde alle kriteriene i fjor, var Installatøren Oslo AS i Odlo-bygget. Det er ikke første gangen bedriften gjør det godt!

– Det er ikke første gang vi får denne anerkjennelsen, nei. Men det er jo alltid hyggelig å vinne, da vet man i hvert fall at det går rett vei, sier en svært fornøyd Rolf Vidar Grønnvoll Aaen, daglig leder hos Installatøren Oslo AS.

Les også: Endelig er turstien åpen igjen!

I sportstøy-produsent Odlos gamle industrilokaler på Greverud holder elektroentreprenørene til. Firmaet som startet opp i det små som et personlig firma på Gressvik tilbake i 1989.

Ni år senere ble Installatøren Gressvik etablert som aksjeselskap, og Installatøren AS har i dag avdelinger i Fredrikstad, Sarpsborg, Indre Østfold og Oslo.

NB! Saken fortsetter under bildet!

ENGASJERT ANSATT: Montør Aslak Amund Skum tar seg av varetellingen. Bilde: Atle Egil Knoff Glomstad

Ikke skyggeredde

– Hvis du ikke kan gjøre ting 110 prosent, da skal du ikke gjøre det, slår Aaen fast og viser til at trivsel og glød og blant annet uredde ansatte er nøkkelen til suksess.

– Utgangspunktet vårt er kvalitet. Også har vi fokus på de ansatte, rett og slett. Vi og våre ansatte er ikke skyggeredde, noe som absolutt er avgjørende for vår fremgang, sier han.

Les også: De er nominert til Frivillighetsprisen i år

Installatøren Oslo AS har over 40 ansatte i dag, og er ifølge Aaen den største skattbare elektrobedriften i Follo. Selv om gaseller i ordets rette forstand er svært hurtige, er smidighet i spranget vel så viktig, mener Aaen:

– Det er opp og frem som er målet over tid, men vi skal skynde oss sakte. Vi skal gjøre det i trygge former, og vi skal gjøre det via engasjerte ansatte, sier Rolf Vidar Grønnvoll Aaen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

– SKYNDER OSS SAKTE: Opp og frem i trygge former er målet, sier daglig leder Rolf Vidar Grønnvoll Aaen. Bilde: Atle Egil Knoff Glomstad

Mannskapet er drivhjulet

– Det er tross alt våre ansatte som er drivhjulet. Vi i ledelsen er egentlig bare et servicesenter som skal smøre maskineriet. Dette jobber vi veldig mye med, forteller han.

I tillegg til å imøtekomme både kunder og ansatte, dreier ting seg om mer enn å sole seg i glansen av omsetning og anerkjennelse.

Les også: Tre trafikkdrepte i Follo i 2017

Å kunne bidra til trivsel og vekst i nærmiljøet, er noe som betyr svært mye for en bedrift som Installatøren AS, kan Aaen fortelle. Alle Installatøren Gruppen AS sine avdelinger har fokus på slikt ansvar, og støtter både store og små organisasjoner.

– Samfunnsansvaret er viktig. Vi er tungt inne i Kolbotn kvinnefotball som hovedsponsor der. Engasjementet teller mye, det er ikke bare salg, salg, salg som skal være i fokus. Jeg tror dette er sunt, jeg – det å ha litt andre rammer, mener Aaen.

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen