FINALEKLAR: Henriette Jacobsen Hauge har vært med i Miss Norway siden i fjor høst. Nå er hun klar for finalen!
Nyheter
FINALEKLAR: Henriette Jacobsen Hauge har vært med i Miss Norway siden i fjor høst. Nå er hun klar for finalen! (Gudmund Bentsen)

Henriette til missefinale

– Det føles helt fantastisk, sier 18-åringen fra Oppegård. Slik blir tiden frem mot finalen i august.

I snart ett år har hun vært med i konkurransen. Nå er Henriette Hauge Jacobsen i finalen til skjønnhetskonkurransen om å bli Miss Norway. Vinneren får muligheten til å representere Norge i internasjonale missekonkurranser. 

– Dette blir kjempespennende. Nå er vi ni jenter igjen i finalen. Det blir knallsterk konkurranse, sier Henriette til oavis.no. 

SMS-stemmer

Nå venter mye jobbing frem mot finaleshowet 9. august. 

– Jeg skal skaffe sponsoroppdrag, ha mye kontakt med pressen, og ikke minst jobbe for å hente inn SMS-stemmer. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

Publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway med SMS-avstemning. Hver SMS-stemme blir regnet inn i den endelige poengsummen med aktiviteter i konkurransen og dommerpoeng, heter det på konkurransens hjemmesider (ekstern lenke).

– Jeg håper så mange som mulig vil være med å hjelpe meg til toppen i konkurransen ved å stemme «MISSU 4» til 1963, sier Henriette. 

Beautycamp

2. juni skal hun på obligatorisk "beautycamp", en treningsleir hvor de siste treningene før finaleshowet skal gjennomføres og terpes på. 

– Hvordan føles dette?

– Dette føles helt fantastisk! Det blir mye hardt arbeid framover og mye trening, sier Henriette Jacobsen Hauge. 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Politisk plattform for Nordre Follo

– Trist at FrP tyr til "fake news"

Gruppelederen for Arbeiderpartiet i Nordre Follo, Oddbjørn Lager Nesje, sier det er trist at FrP tyr til "fake news" i sitt angrep på flertallet i Nordre Follo når de sår tvil om flertallet skal bygge svømmehall på Kolbotn. Les hele saken

Til toppen