Elisabeth Ullsgaard (36) med datteren Aline Victoria (1), Kolbotn: — Nyttårsforsettene mine for det kommende året er å bli mer ryddig, stresse mindre og få lest flere bøker. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Brit Torill Gutbier (60), Kolbotn: — Jeg er kostymeansvarlig i Scenario og skal danse i den nye oppsetningen. Jeg må bli ferdig med kostymer og gå ned fem kilo i vekt. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Roger Arnesen (62), Kolbotn: — Jeg skal trene to ganger i uken. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Hafstein Håkon Larson (19), Kolbotn: — Jeg har ingen nyttårsforsetter, men har mindre mål hele tiden og forholder meg til disse. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Tom Stengraff (73), Kolbotn: — Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter. Jeg er fornøyd med meg selv og klarer å gjennomføre ting jeg bestemmer meg for uten nyttårsforsetter. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Casper Sommer (18), Oppegård: — Jeg skal trene hver dag og jobbe mer for å kunne tjene mest mulig penger som jeg kan bruke i russetiden. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Mary Kazembe (28), Sofiemyr: — Jeg skal være flink på å sette av mer tid til mine venner. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Irene Olsen (51), Ødegården: — Trene tre-fire ganger i uke og gå ned i vekt. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Lisa Åsgård (26), Kolbotn: — Jeg skal prøve å møte opp på alle forelesninger. Jeg har prøvd med nyttårsforsetter før, men har ikke klart å gjennomføre dem. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Knut Rellsmo (77), Tårnåsen: — Jeg vil oppleve Riga og Krakow, og dra på ferie til Syd-Afrika eller Thailand. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Elisabeth Mort (34), Tårnåsen: — Jeg ønsker å bruke mobiltelefonen mindre. Ellers har jeg ingen nyttårsforsetter. Småbarnstilværelsen setter sitt preg på hverdagen, så jeg foretrekker å ta ting på sparket. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Henrik Brenna (21), Kolbotn: — Jeg har aldri hatt dem. Målet mitt er å bli flink som eiendoms- megler, og jeg har målrettet fokus på det, uansett nyttårsforsetter. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Trond Dahl (63), Kolbotn: — Jeg er skeptisk til nyttårsforsetter. Jeg setter meg nye mål hele tiden og er nøktern til å gjennomføre dem. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Ulla Gundersen (41): — Det må være å gripe dagen og få mest mulig ut av hverdagen, opprettholde treningen og leve sunt. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Teodor Lund (15), Trollåsen: — Målet mitt er å bli pilot, så nyttårsforsettet for det kommende året må være å jobbe hardt for å komme på videregående skole i Ski. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Christian Lund (45), Trollåsen: — Jeg må bli flinkere til å gå til og fra jobb istedenfor å kjøre bil. Ellers har jeg planer om en familietur til Las Vegas i 2017. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Elias Uggedal (17), Svartskog: — Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter. Det er lettere å tenke enn å gjennomføre dem. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Kristin Eriksen (69), Kolbotn: — Jeg pleier ikke å ha dem. Jeg har det greit i dag, og er veldig glad hvis jeg er frisk og har kontroll på livet neste år også. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Joana Solemdal (55), Kolbotn: — Jeg skal trene tre ganger i uken og reise til Spania neste år. Jeg vil også vinne i lotto for å kunne gi alt til de fattige barna i verden. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Cecilie Bodahl (42), Greverud: — Jeg har ingen nyttårsforsetter, av prinsipielle grunner. Man blir jo så skuffet hvis man ikke klarer å gjennomføre dem. Det er mye bedre å velge oppnåelige mål. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Marja Liisa Sandbakken (52), Kolbotn: — Jeg skal jobbe så mye jeg kan for miljø- og klimasaken, og være mer inkluderende i forhold til flyktningen jeg er flyktningguide for. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Fred Val Andersen (76), Kolbotn: — Nyttårsforsettene mine er å spise sunt, være positiv, holde meg frisk og nyte livet. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Her er folkets nyttårsforsetter

Det er et nytt år, og ambisjonene er store for det nye året, skal vi tro mannen i gaten.

Nytt år - nye muligheter! Feiringen er over for i år, og vi skriver 2017 i kalenderen.

Vi har vært en tur ute på gaten for å sjekke hva folket har slags ambisjoner og forsetter for det nye året.

Bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å lese folkets nyttårsforsetter.

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen