FØRSTE MØTE: Joakim Aleksander Mäkiperä og Sara Jansson Ishqair hadde aldri møtt hverandre før de møttes i sitt eget bryllup. Hvordan det går med dem, kan du se i TV-serien «Gift ved første blikk».
Nyheter
FØRSTE MØTE: Joakim Aleksander Mäkiperä og Sara Jansson Ishqair hadde aldri møtt hverandre før de møttes i sitt eget bryllup. Hvordan det går med dem, kan du se i TV-serien «Gift ved første blikk». (TVNorge)

Her gifter Joakim fra Myrvoll seg - ved første blikk!

Denne uken har vi fått en ny TV-kjendis i kommunen. Joakim hadde aldri møtt sin utkårede før han giftet seg.

TV-serien «Gift ved første blikk» har vært en snakkis etter at den første gang ble sendt på TVNorge høsten 2014. Nå er femte utgave av den omstridte serien klar for TV-skjermen, og denne gangen med en lokal deltaker.

Joakim Aleksander Mäkiperä (39) fra Myrvoll hadde ikke tro på at han skulle komme med i serien da han ga venninenne Tina Larsen og Lena Gjerstad Knudsen tillatelse til å sende inn søknad på hans vegne.

– Jeg endte med å stille meg spørsmålet: Hva har jeg å tape?

Joakim Aleksander Mäkiperä

– Vi er en stor vennegjeng som lenge spøkte om at det var tide at jeg fant den store kjærligheten. Jeg lo litt da de sendte inn søknaden, men ble desto mer sjokkert da de ringte fra produksjonsselskapet, forteller Mäkiperä til Oppegård Avis.

Ja til vilt fremmed

39-åringen med finsk far er født og oppvokst i Oppegård. Han bor på Myrvoll, og jobber til daglig med operativ styring av materiell i NSB.

TV-DELTAKERE: Sara Jansson Ishqair og Joakim Aleksander Mäkiperä må virkelig snakke om følelser når de gifter seg i TV-serien «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge

I Gift ved første blikk er seks personer klare for å gi sitt ja til en vilt fremmed, i håp om at ekspertene har lyktes med å finne den ene. TVNorge omtaler programmet som et eksperiment som utfordrer tanken om at forelskelse er den eneste veien til kjærlighet. Istedenfor å la valg av partner skje gjennom gnistrende følelser og hodestups forelskelse, overlates ansvaret til en gruppe fagfolk; en sosialantropolog, to psykologer og en evolusjonsbiolog.

Gift eller skilt

Seks single personer, som føler de har prøvd alt, forsøker noe helt nytt for å finne den eneste ene. På bakgrunn av ulike personlighetstester og dybdeintervjuer overlates livets vanskeligste avgjørelse til ekspertene. Etter fem uker som mann og kone må de velge om de vil forbli gift eller signere skilsmissepapirene.

– Jeg var først på et dybdeintervju, og det hele endte med at de ville ha meg med. Da måtte jeg tenke meg om. Jeg endte med å stille meg spørsmålet: Hva har jeg å tape?

– Jeg bestemte meg for å kjøre på. Det beste som kan skje er at jeg ender opp med drømmedama, sier Mäkieperä.

Gift på ekte

Første episode av serien sendes torsdag kl 21.30 på TVNorge. Første gang Joakim møter sin utkårede Sara Jansson Ishqair (30) er i deres eget bryllup. De ble gift helt på ekte.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FØRSTE MØTE: Joakim Aleksander Mäkiperä og Sara Jansson Ishqair hadde aldri møtt hverandre før de møttes i sitt eget bryllup. Hvordan det går med dem, kan du se i TV-serien «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge


– Jeg var ekstremt nervøs før det opptaket. Jeg tenkte at dette ikke kom til å gå. Heldigvis hadde jeg med meg lillebroren min som forlover. Han roet meg å gjentok igjen spørsmålet mitt om jeg hadde noe å tape. Han sa jeg måtte bare kjøre på.

– Hva tenkte du da så bruden for første gang?

– Wow! Det var helt utrolig. Hun var så vakker, sier Mäkiperä - som allerede har fått en del meldinger på at han er med i TV-serien.

– Det er tydelig at en del personer sitter og ser på promofilmene til TVNorge. Jeg har fått meldinger om at jeg må være gal som er med på dette, og at det skal bli spennende å se.

– Og er du fortsatt gift?

– Det må du nesten følge med på TV-serien for å finne ut av, sier Joakim Aleksander Mäkiperä.

Debatt Sofiemyr skole

Skal barna våre sviktes igjen?

«En king size bulldoser er det eneste Sofiemyr skole trenger for å eliminere problemet «inneklima» en gang for alle», skriver firebarnsfar Jarle Halvorsen i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Samlokalisering

Dette bør du vite om foreløpige kostnader for samlokalisering av rådhusfunksjonene

Den foreløpige kostnaden for å bygge om rådhusfunksjonene i Ski sentrum har kostet kommunen 50,4 miilioner kroner. Prosjektet er ikke ferdigstilt ennå og prosessen videre vil i en periode kreve økte midler til å gjennomføre ytterligere tiltak. – Disse kostnadene kan betraktes som en investering med tanke på fremtidig besparelse, sier virksomhetsleder for Byggutvikling og vedlikehold i Nordre Follo kommune, John Hoseth. Les hele saken

Til toppen