KREPS: I Kolbotnvannet er det faktisk mulig å krepse.
Nyheter
KREPS: I Kolbotnvannet er det faktisk mulig å krepse. ( )

HØR: Her er det spiselig kreps!

Det er nesten ikke til å tro, men i vår rykende ferske episode av Uka med Oavis forteller vi deg at det er spiselig kreps i Kolbotnvannet. Du leste riktig. I tillegg snakker vi om soppskandalen på Sofiemyr skole, gir våre tre beste boktips til barn/unge og kommer med et forslag til noe som må forbys.

Vi lanserer like godt hele tre nye spalter i denne episoden av Uka med Oavis. Vi presenterer blant annet denne ukas topp tre-liste, vi prøver å overraske deg i "Visste du at...?" og vi slår knallhardt ned på en viss type adferd i spalten "Ukas forbud".

I tillegg gjør vi som vi pleier, det vil si snakker løst og fast om nyheter, gir gode tips til gjøremål i kommunen og kårer "Ukas helt".

Håper du finner noen lyder du liker!


Episoden er allerede ute på Itunes og i alle vanlige podcast-apper og i tillegg kan du høre oss på Spotify her

PS: I episoden kommer vi til skade å si at en av våre journalister hamrer ut en sak på nett om krepsemulighetene i Kolbotnvannet. Det medfører ikke helt riktighet. Det korrekte er at du kan lese mer om dette i neste ukes avis.

Debatt Omstridt omregulering på Svartskog

Hvorfor må Eventyrskogen på Svartskog ofres?

"På Svartskog vinner utbyggers interesser over allmennhetens. Uten begrunnelse banker Høyre gjennom godkjenninger på tross av alle faglige krav og råd og stikk i strid med rådmannens anbefaling", skriver Hans Martin Enger (MDG) i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen