KREPS: I Kolbotnvannet er det faktisk mulig å krepse.
Nyheter
KREPS: I Kolbotnvannet er det faktisk mulig å krepse. ( )

HØR: Her er det spiselig kreps!

Det er nesten ikke til å tro, men i vår rykende ferske episode av Uka med Oavis forteller vi deg at det er spiselig kreps i Kolbotnvannet. Du leste riktig. I tillegg snakker vi om soppskandalen på Sofiemyr skole, gir våre tre beste boktips til barn/unge og kommer med et forslag til noe som må forbys.

Vi lanserer like godt hele tre nye spalter i denne episoden av Uka med Oavis. Vi presenterer blant annet denne ukas topp tre-liste, vi prøver å overraske deg i "Visste du at...?" og vi slår knallhardt ned på en viss type adferd i spalten "Ukas forbud".

I tillegg gjør vi som vi pleier, det vil si snakker løst og fast om nyheter, gir gode tips til gjøremål i kommunen og kårer "Ukas helt".

Håper du finner noen lyder du liker!


Episoden er allerede ute på Itunes og i alle vanlige podcast-apper og i tillegg kan du høre oss på Spotify her

PS: I episoden kommer vi til skade å si at en av våre journalister hamrer ut en sak på nett om krepsemulighetene i Kolbotnvannet. Det medfører ikke helt riktighet. Det korrekte er at du kan lese mer om dette i neste ukes avis.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen