UKAS FORBUD: Denne gangen diskuterer vi uvøren bruk av krydder.
Nyheter
UKAS FORBUD: Denne gangen diskuterer vi uvøren bruk av krydder.

HØR: Kjendiskåring og krydderforbud

"Uka med Oavis" er tilbake. Denne uken kårer vi Oppegårds tre største kjendiser, forbyr uvøren bruk av krydder og forteller deg når neste røde dag er. Ja, for å nevne noe.

"Uka med Oavis" har etterhvert blitt vår faste torsdagstradisjon, og denne uken er intet unntak. Denne gangen snakker vi om hva ekspertene mener bør skje med soppsituasjonen på Sofiemyr skole og at det er "problemer innad i Høyre".

Vi forteller deg også når neste røde dag er i 2019, vi kårer Oppegårds største kjendiser og vi kaster inn en skikkelig brannfakkel når det gjelder salting av mat. For hva bør egentlig være konsekvensen når en middagsgjest salter maten FØR man har smakt?

Episoden hører du enten i avspilleren under, i din faste podcast-app eller på Spotify

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen