UKAS FORBUD: Denne gangen diskuterer vi uvøren bruk av krydder.
Nyheter
UKAS FORBUD: Denne gangen diskuterer vi uvøren bruk av krydder.

HØR: Kjendiskåring og krydderforbud

"Uka med Oavis" er tilbake. Denne uken kårer vi Oppegårds tre største kjendiser, forbyr uvøren bruk av krydder og forteller deg når neste røde dag er. Ja, for å nevne noe.

"Uka med Oavis" har etterhvert blitt vår faste torsdagstradisjon, og denne uken er intet unntak. Denne gangen snakker vi om hva ekspertene mener bør skje med soppsituasjonen på Sofiemyr skole og at det er "problemer innad i Høyre".

Vi forteller deg også når neste røde dag er i 2019, vi kårer Oppegårds største kjendiser og vi kaster inn en skikkelig brannfakkel når det gjelder salting av mat. For hva bør egentlig være konsekvensen når en middagsgjest salter maten FØR man har smakt?

Episoden hører du enten i avspilleren under, i din faste podcast-app eller på Spotify

Debatt Omstridt omregulering på Svartskog

Hvorfor må Eventyrskogen på Svartskog ofres?

"På Svartskog vinner utbyggers interesser over allmennhetens. Uten begrunnelse banker Høyre gjennom godkjenninger på tross av alle faglige krav og råd og stikk i strid med rådmannens anbefaling", skriver Hans Martin Enger (MDG) i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen