SE, HUN SNAKKER!: Endelig var det duket for podcast-debut for Veronica Grude Docker. I midten en allergisk Eskil Bjørshol, og stjerneprodusent Atle Larsson til høyre.
Nyheter
SE, HUN SNAKKER!: Endelig var det duket for podcast-debut for Veronica Grude Docker. I midten en allergisk Eskil Bjørshol, og stjerneprodusent Atle Larsson til høyre. (Foto: Christian Holm.)

HØR: Ny episode av Uka med Oavis

Arbeidsuka er snart over, en ny avis er i postkassen din, og det betyr én ting: Vi har vært i studio igjen. Denne gangen med en podcast-debutant.

Vi burde kanskje advart mot voldsom pusting og pesing i denne ukens episode, men vi kan forsikre om at forklaringen ikke er en annen enn et voldtsomt angrep av pollenallergi. For pollen har vi i alle fall nok av i Oppegård for tiden.

Vi håper dere overlever og heller hører ekstra godt etter når vår podcast-debutant Veronica Grude Docker snakker. Ja, og spesielt når hun snakker om elg, for nå er hun vår egen elgekspert.

HER KAN DU HØRE UKAS SENDING:

 
Av andre temaer streifer vi innom svømmehall-reduksjonen på Langhus, bedriftscup i fotball, vi gir minst et par gode tips, og hyller noen nye som fortjener det i spalten  "Ukas helt".

Anbefal gjerne sendingen til noen du kjenner. Du finner oss både i avspilleren over, på denne Spotify-linken eller der du vanligvis hører podcaster (feks. iTunes)

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen