PÅ LUFTA: Ny episode av Uke med Oavis er ute nå.
Nyheter
PÅ LUFTA: Ny episode av Uke med Oavis er ute nå.

Hør: Ny episode av "Uka med Oavis"

Eskil Bjørshol, Sigbjørn Vedeld og Veronica Grude Docker diskuterer elg-avliving, bro-krangel, svømmehall-katastrofe og fotball. Dessuten får en av barneskoleklassene i kommunen tittelen "Ukas helt". PS: Du kan også vinne gratisbilletter til Tusenfryd!

Vi er for aller første gang hele tre personer i studio, for å diskutere stort og smått, samt løst og fast.

Blant annet får vi en trist oppdatering på elg-saken fra forrige uke, vi diskuterer bro-prosjektet i Oppegård syd og prater om en svømmehall som ble halv... 

Dessuten er både Sigbjørn og Veronica irriterende fornøyd med hvordan deres fotballag har gjort det siden sist, mens Eskil helst vil unngå å snakke om fotball. For en gangs skyld.

Vinn billetter til Tusenfryd

Husk å tipse venner og kjente om podcasten vår da - det kan lønne seg! Denne uken trekker vi nemlig ut to heldige vinnere som hver vinner to gratisbilletter til Tusenfryd.

Alt du trenger å gjøre er enten å skrive navnet på den du vil ta med deg eller aller helst tagge to stykker du synes fortjener å dra på Tusenfryd.

I AVSPILLEREN UNDER KAN DU HØRE UKAS EPISODE.
DEN ER OGSÅ UTE I iTUNES OG PÅ SPOTIFY.

Her finner du "Uka med Oavis" på Spotify.


Har du ikke Facebook? Fortvil ikke. Send link til denne saken til en venn på e-post med emnet: "Hør Uka med Oavis". Husk å sleng med en kopi til eskil@oavis.no, så er du med i trekningen.

Til toppen