Terje Aaseth, quizmaster på O'Learys, leverer quiz for Oppegård-folket.

Nyheter Ny episode av Uka med Oavis

Terje Aaseth, quizmaster på O'Learys, leverer quiz for Oppegård-folket. (Foto: Veronica Grude Docker)

HØR: Vi hyller quiz-kongen!

I denne ukens episode av "Uka med Oavis" hyller vi hele Oppegårds quiz-konge Terje Aaseth, vi snakker om nye parkeringsregler for elbil i kommunen og en av paneldeltagerne står frem som gigantisk Grand Prix-entusiast. Her kan du høre episoden!

NY EPISODE: Sigbjørn Vedeld er on fire i siste episode av Uka med Oavis. Hør hans tre Grand Prix-favoritter gjennom tidene og MYE annet.

Denne uken har Oppegård Avis-redaksjonen med Sigbjørn Vedeld, Yana Stubberudlien og Veronica Grude Docker i spissen, levert hele 56 sider med lokalavis til folk i Oppegård. Det betyr at det er mye å snakke om.

Ett av temaene vi tar opp i podkasten er de nye elbil-reglene som innføres i Oppegård fra og med 1. juni. Nå blir det nemlig strengere regler for deg med elbil. Og nei, vi klarte selvsagt ikke å dy oss fra å bruke alle strøm-referansene vi kom på i farta.

Hæ? Grand Prix?

Dessuten: Sigbjørn står fram som en vaskeekte Grand Prix-entusiast, og snakker både varmt og inderlig om sin favorittlåt gjennom tidene i Eurovision. (Klikk på lenken for å se hvilken låt redaktøren har lagt sin elsk på.)

Panelet slår også et slag for Myrvoll, vi sier noen nye ord om elg og forklarer hvorfor to nye elger ble avlivet 16. mai.

HER KAN DU SPILLE AV SENDINGEN; MEN HUSK AT DEN ALLEREDE ER UTE PÅ BÅDE SPOTIFY, ITUNES OG I ALLE PODKAST-APPER SOM ER NATURLIG Å BRUKE.


Her kan du høre Uka med Oavis på Spotify.

Ukas helt

Vi har også lyst å slå et ekstra slag for mannen vi hyller som "Ukas helt". Denne uken går den nemlig til legenden Terje Aaseth som tirsdag etter tirsdag holder quiz på O´Learys på Kolbotn. Arrangementet har blitt superpopulært og sist uke var det hele 26 lag som deltok. Det er fantastisk. Terje Aaseth er fantastisk.

Oppegård Avis er ivrige quizzere selv og synes det er topp å ha en ildsjel som Aaseth i kommunen. Bra jobba.

Har du tips til mennesker vi bør hylle i denne spalten, så kan vi kontakter på tips@oavis.no eller på Facebook.

Ha en strålende uke i Oppegård!

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen