TALTE: Stortingsrepresentant og tidligere konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim. (Foto: Birgit Semb Christophersen)
RUSSEPRESIDENT: Tuva Ottesen Sigurdssøn. (Foto: Birgit Semb Christophersen)
400 GJESTER: Sal 1 i Kolben var fullstatt. (Foto: Birgit Semb Christophersen)
ÅRETS ELEV: Jenny Jæger mottar prisen for årets elev av rektor Elisabeth Edding. (Foto: Birgit Semb Christophersen)

Høytidelig avslutning for avgangselevene

Roald Amundsen videregående skole hadde avslutningsseremoni i Kolben tirsdag kveld.

Tirsdag ettermiddag 19. mai var det høytidelig stemning og mange bunader og dresser å skimte i sal 1 i Kolben: Roald Amundsen videregående skole hadde avslutningsseremoni. 

– Det var en høytidelig seremoni og smekkfull sal med 400 gjester, sier rektor Elisabeth Edding til Oppegård Avis dagen etter avslutningen.

Årets elev - for første gang

Roald Amundsen har startet, for første gang i skolens historie, med utmerkelsen "Årets elev" på skolen, og den var det Jenny Jæger som fikk æren av å få. 

Juryen som bestod av elever, lærere og ledere, fremhevet hennes betydning for skolemiljø, for andre og for læringsmiljøet.

Les også: Olivia og Julie skal til landslagssamling

– Vi ønsker å gi den eleven som gir en ekstra innsats for hele skolen, ikke bare sitt nærmeste miljø, en ekstra oppmerksomhet for innsatsen, forklarer Edding.

Aksjonsleder for Krafttak mot kreft, russens innsamlingsaksjon, var Oda Hertzberg - som også fikk oppmerksomhet fra Kreftforeningen i anledningen at Roald Amundsen var en av de skolene som samlet inn flest penger til det veldedige formålet. 

400 GJESTER: Sal 1 i Kolben var fullstatt. Foto: Birgit Semb Christophersen

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen