TID FOR Å SØKE: Ønsker du at ditt barn skal gå i barnehage?
 Da er det på tide å søke! Her ser du forøvrig et arkivfoto fra feiringen av Samefolkets dag, i Gimleveien barnehage.
Nyheter
TID FOR Å SØKE: Ønsker du at ditt barn skal gå i barnehage? Da er det på tide å søke! Her ser du forøvrig et arkivfoto fra feiringen av Samefolkets dag, i Gimleveien barnehage. (Foto: Daniel Myre Saxlund)

Husk å søke barnehageplass!

Det er på tide å sende inn søknad for barnehageplass. Hovedopptaket nærmer seg.

Har du planer om å søke inn ditt barn i barnehage? Da bør du tenke på å få ut fingeren, for det nærmer seg fristen for hovedopptaket!

Oppegård kommune har samordnet opptak i alle kommunale og private barnehager. Søknadsfrist for hovedopptaket er 1. mars 2018. Ved hovedopptak behandler vi søknader for de som ønsker oppstart i perioden august - november.

Slik søker du

Du søker elektronisk via Foreldreportalen. Trenger du hjelp til å fylle ut søknaden, kan du ta kontakt med kommunen på tlf. 66 81 90 90.

Ønsker du barnehageplass fra 1. desember 2018 eller senere, blir ikke søknaden behandlet ved hovedopptaket. Søknaden vil bli satt på venteliste for supplerende opptak.

Les også: Hareveien barnehage kåret til årets inspirasjon

Har barnet allerede barnehageplass i kommunen, trenger du ikke søke på nytt med mindre du ønsker overflytting til annen barnehage og/eller endret oppholdstid

Her finner du mer informasjon om barnehageopptaket og hvordan du søker

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen