VANT I FJOR: Grupperingen Stopp Støyen kom på banen i forbindelse med etableringen av beredskapssenteret på Taraldrud. Arbeidet deres ble hedret med Frivillighetsprisen i januar i år.

Nyheter Har du en kandidat?

VANT I FJOR: Grupperingen Stopp Støyen kom på banen i forbindelse med etableringen av beredskapssenteret på Taraldrud. Arbeidet deres ble hedret med Frivillighetsprisen i januar i år. (Foto: Veronica Grude Docker)

Hvem fortjener Frivillighetsprisen?

De frivillige i Oppegård vår skal tradisjonen tro hedres. Du kan være med å bestemme hvem som får prisen.

Dugnadsånden i Oppegård står sterkt, og som vanlig får de frivillige en sentral plass når Frivillighetsprisen skal deles ut under Ordførerens Hedring i Kolben etter nyttår. Denne uka har kommunen gått ut og invitert til å sende inn forslag.

Prisen skal være en påskjønnelse for frivillig innsats. Arbeidet må ha betydning for lokalsamfunnet eller innbyggere i Oppegård.

Hvem kan få den?

Prisen kan gå til: En person/personer, institusjon eller organisasjon som utfører uegennyttig innsats til beste for innbyggerne. Det kan også være noen som har bedret trivsel og livskvalitet for andre. Prisen skal honorere frivillig arbeid som er lagt ned over et lengre tidsrom, eller er av betydelig omfang. Det frivillige arbeidet kan være utført innenfor alle deler av samfunnslivet.

I fjor var det aksjonsgruppa Stopp Støyen som fikk prisen av ordfører Thomas Sjøvold.

Her kan du nominere din kandidat (ekstern lenke). 

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen