FRIST I DAG:I dag, mandag 20. mars, går fristen ut. Betaler du ikke årsavgiften i dag må du belage deg på purregebyr.
Nyheter
FRIST I DAG:I dag, mandag 20. mars, går fristen ut. Betaler du ikke årsavgiften i dag må du belage deg på purregebyr. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

I dag må du betale

I dag, mandag 20. mars, utløper fristen for innbetaling av årsavgift på kjøretøy. Har du husket å betale?

Årsavgiften på kjøretøy forfaller i dag, mandag 20. mars. Har du ikke betalt blir det tilleggsgebyr, og betalingsutsettelse det får du ikke. Dette er riktignok siste året du må forholde deg til regningen fra Skatteetaten, fra og med neste år vil bilavgiften kreves inn av forsikringsselskapene. 

Bidrar nest mest i Follo

I år har Skatteetaten sendt ut 19 679 krav sendt til kjøretøyeiere i Oppegård med en total på 50,8 millioner kroner, det er 974 flere enn  fjorårets 18 705 krav. Likevel var summen høyere i fjor med krav på 53,9 millioner kroner.

I fjor var det 1 221 fra Oppegård som ikke betalte i tide og måtte purres på. Purringene utgjorde til sammen 3,4 millioner kroner. Per dags dato er kun 0.87 prosent som ikke er betalt av fjoråret avgifter i Oppegård, ifølge Skatt-Øst, så de aller fleste i kommunen har nå kommet ajour med fjorårets bilavgift.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen