GLEDER SEG TIL ÅPNINGEN: Kjetil Døviken (t.v.) og Geir Sjøvold gleder seg skikkelig mye til å servere gjester i de nye lokalene sine på Kolbotn Torg. Det er nå bare tre uker igjen til O´Learys Kolbotn Torg åpner.
Nyheter
GLEDER SEG TIL ÅPNINGEN: Kjetil Døviken (t.v.) og Geir Sjøvold gleder seg skikkelig mye til å servere gjester i de nye lokalene sine på Kolbotn Torg. Det er nå bare tre uker igjen til O´Learys Kolbotn Torg åpner. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

I rute foran åpningen

Kjetil og Geir bygger og banker på Kolbotn torg, men snart er saken biff. Det er bare få uker til åpningen av O'Learys.

Spenningen er stor for Geir Sjøvold og Kjetil Døviken. Snart skal dørene åpnes på den splitter nye restauranten deres på 600 kvadratmeter med stor uteservering på Kolbotn.

– Det har vært hektisk, men vi er i god rute med byggingen. Nå er det bare innspurten igjen, sier de to.

NB! Saken fortsetter under bildet!

BYGGER OG BYGGER: Det er enda noen uker til det skal åpnes, men inne i restauranten begynner ting å ta form. Foto: Anders Nordheim Dahl

Datoen er satt

Besøkende på senteret har nok den siste tiden kikket nysgjerrig inn bak gitter og presseinger. Det begynner å skje mye der inne. Bar, stoler, TV-skjermer og annet begynner å komme på plass, og åpningsdatoen er også satt. 

Les også: Storinnrykk av lopper

11. mai er den store dagen.

– Vi håper folk vil teste ut alt det gode vi har på menyen her, men først og fremst komme og kose seg sammen, sier de.

NB! Saken fortsetter under bildet!

BYGGER OG BYGGER: Det er enda noen uker til det skal åpnes, men inne i restauranten begynner ting å ta form. Foto: Anders Nordheim Dahl

Gleder seg

De ansatte er også på plass. Mange blir lokale, og både kjøkkensjef og den som skal drive restauranten er på plass.Åpningsdatoen er altså satt, og den gir full pott!

– Vi er jo heldige med timingen på alle måter. Ikke bare begynner det å bli fint ute, som er bra for den store uteserveringen vår, men det er også flere store sportslige arrangementer som faller godt rundt åpningsdatoen, sier de.

PS! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 19. april.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen