UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover.
Nyheter
UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Ingrid (22) er helt grønn - og helt sjef i butikken!

Ingrid Haugnes (22) er helt grønn som butikksjef, og en av de yngste butikksjefene i lavpriskjeden Kiwi. I litt over to uker har hun styrt skuta på Tårnåsen, og Kolbotn-jenta har tatt sjefsrollen på strak arm.

Ingrid Haugnes har fått stor tillit med butikksjefstilling allerede som 22-åring, og hun trives veldig godt i både rollen som sjef og i butikkyrket generelt.

– Jeg er desidert blant de yngste i Kiwi, og starten har vært krevende. Det er mye som skal gjøres og det er litt anderledes å ha ansvaret for at alt skal gjøres. Det tar litt tid å venne seg til, men det er kjempegøy, smiler Haugnes.

Størst i kommunen

Hun er slettes ikke redd for at den unge alderen skal være et problem, og har høye mål for butikken på Tårnåsen.

TAR I ET TAK: Man kan ikke ligge på latsiden når man er butikksjef. Ingrid Haugnes trives godt i butikkyrket.
TAR I ET TAK: Man kan ikke ligge på latsiden når man er butikksjef. Ingrid Haugnes trives godt i butikkyrket. Foto: Veronica Grude Docker

– Målet på sikt er at vi skal bli den største Kiwi butikken i kommunen. Fortrinnet vårt er at vi har store arealer og mange flinke medarbeidere som har jobbet her i mange år. Jeg må bruke den kunnskapen de rundt meg har, være ydmyk og fortsette å lære, jeg har ikke den livserfaringen de som er eldre enn meg har, sier Haugnes.

Les også: Nå kan det bli Kiwi-butikk på Myrvoll

Selv har hun jobbet to år på Kiwi i Sønsterudveien og ett år som assisterende butikksjef på Kiwi på Trollåsen, før hun startet på Kiwi sitt trainee program for å bli butikksjef.

– Jeg trives kjempegodt hos Kiwi, de er flinke til å se de som står på, sier butikksjefen entusiastisk.

Flink i jobben

Haugnes oppdaget at hun likte å jobbe i butikk da hun tok et friår etter endt videregående skole.

UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover.
UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover. Foto: Veronica Grude Docker

– Jeg begynte i en 20 prosent stilling på Kiwi i Sønsterudveien, men endte fort opp med å jobbe mer. Jeg visste ikke at jeg kom til å like å jobbe i butikk så godt, men det har vært kjempegøy, sier Haugnes.

Og det gikk ikke lange tiden før den unge Kolbotn-jenta klatret i systemet.

Les også: Tror priskrigen fortsetter

– Jeg gjorde en såpass god jobb at distriktsjefen fikk høre om meg. Da fikk jeg tilbud om å prøve meg som assisterende butikksjef og å gå Kiwi skolen hvis jeg leverte bra. Det gjorde jeg, konstaterer Haugnes.

Beviset på det er en butikksjefstilling i en alder av 22 år.

Lokalkjent

At Haugnes er født og oppvokst på Kolbotn, som hun selv sier det, tror hun er en fordel.

– Det er nok en fordel å ha litt lokalkunnskap. Vi er en liten kommune i areal og kommer tett på hverandre. Det er greit å kjenne kunden godt. Vi har en spesiell kundemasse som krever kvalitet og holder oss spisset hele tiden, sier Haugnes.

Les også: Dette mener kundene om priskrigen

Nå er hun godt i gang med sin nye rolle og kan ikke få rost Kiwi nok.

– Jeg har bare jobbet i fire år og blitt butikksjef allerede. Det er virkelig gode muligheter hvis man står på og vil, avslutter den ferske butikksjefen.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen