INNBRUDD I BIL: Utenfor denne blokken i Skiveien har noen frekke skurker brutt seg inn i en bil.
Nyheter
INNBRUDD I BIL: Utenfor denne blokken i Skiveien har noen frekke skurker brutt seg inn i en bil. (Foto: Oppegård Avis)

Innbrudd i bil i Skiveien

Tidlig på morgenen torsdag 18. januar, rett før klokken 07.00, fikk politiet melding om  et innbrudd i en bil i Skiveien.

Inbruddet i kjøretøyet i Skiveien. Bilen sto parkert utenfor blokken i Skiveien 126. Skurkene har knust en rute for å ta seg inn i bilen, og rotet rundt i hanskerommet på bilen, opplyser politiet. 

Les også: – Kan ramme alle

–  Det var ingenting som var borttatt fra bilen, men gjerningsmannen har rotet litt rundt i hanskerommet, sier operasjonsleder i Øst Politidistrikt,  Jan-André Delbeck.

Ingen verdier stjålet

Politiet kom til stedet 07.20 for å søke etter spor, men har ikke funnet noe. 

– På generelt grunnlag i slike saker søker vi etter fingeravtrykk og DNA-spor, også søker vi etter fotavtrykk, i snøen for eksempel. Utover det er det vitneobservasjoner som gjør at vi fanger dem, eller hvis vi finner de på et kamera eller legger igjen gjenstander på stedet, sier Delbeck. 

Det er opprettet straffesak på forholdet, men foreløpig ingen spor. Ifølge eier ble ingen verdier stjålet.

– De har lett litt, men ikke funnet noe. Det er veldig fornuftig at man tar bort eiendelene sine når man går fra bilen, så man unngår at de blir stjålet, sier Delbeck. 

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen