FULL KONTROLL: Politiet kontrollerte 81 førere uten reaksjoner i dagens kontroll på Sofiemyr.
Nyheter
FULL KONTROLL: Politiet kontrollerte 81 førere uten reaksjoner i dagens kontroll på Sofiemyr. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Innbrudd i bil på Sofiemyr

Innbrudd i bil og promillekontroll på Sofiemyr, dette har politiet gjort det siste døgnet.

I går ettermiddag rundt 17.45 oppdaget en kvinne i 20-årene fra Oppegård at noen har stjålet en PC fra bilen hennes. Bilen sto parkert utenfor Rema 1000 på Sofiemyr. Politiet var ikke på stedet, men mottok en anmeldelse på forholdet.

Les også: Frekt tyveri på Kolbotn Fysikalske

Ifølge Børge Løge, operasjonsleder i Øst politidistrikt, skal kvinnen har opplyst at bilen antakeligvis var ulåst.   

– Det burde folk tenke litt på. I hvert fall hvis du har noe du er redd for inne i bilen, er det lurt å låse, oppfordrer Løge.

Promillekontroll

Tidlig på morgenkvisten i dag, fra 08.00, holdt UP dokument- og promillekontroll på Sofiemyr. Hele 81 førere ble kontrollert, men ingen reaksjoner ble utstedt, forteller politiet. 

– Det var utvilsomt et veldig  bra resultat, sier Løge om kontrollen. 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen