SØKTE UTEN HELL: Tre politibiler søkte i området, men uten hell.

Nyheter Innbrudd

SØKTE UTEN HELL: Tre politibiler søkte i området, men uten hell. (Foto: Oppegård Avis)

Innbrudd i enebolig på Sofiemyr

Lørdag kveld kom tre politibiler til et eneboligstrøk på Sofiemyr etter en melding om et innbrudd i en bolig i Bjørnstjerne Bjørnsons vei.

– Vi fikk en melding om et innbrudd i en bolig i Bjørnstjerne Bjørnsons vei klokken 18.10 lørdag kveld. Det var et vekterselskap som varslet oss om dette etter at innbruddsalarmen fra den konkrete boligen hadde blitt aktivert, sier operasjonsleder Trond Loretzen i Øst politidistrikt.

Ifølge ham tydet det på at det hadde vært et innbrudd. Det hadde også blitt gjort forsøk på å ødelegge alarmen i boligen.

– Det virket som at det hadde blitt gjort klart for å hente gjenstander fra boligen, men at uvedkommende hadde blitt skremt og måtte forlate stedet, sier Lorentzen.

Søkte etter innbruddstyver

Det ble utført en åstedsundersøkelse på stedet og tre politibiler søkte i området lørdag kveld.

– Det har ikke blitt gjort noen funn og det er fortsatt uklart om det har blitt stjålet noe fra boligen, sier operasjonslederen.

Foreløpig er det også ukjent hvor mange personer som står bak handlingen. Politiet har opprettet en sak.

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen