HER SKJEDDE DET: Det var i Granåsbakken på Kolbotn at innbruddet skjedde.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Det var i Granåsbakken på Kolbotn at innbruddet skjedde. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Innbrudd i Granåsbakken

Natt til tirsdag 21. mars har noen frekke fanter vært inne i en kjeller på Kolbotn, og stjålet verktøy for rundt 25 000 kroner.  

Natt til tirsdag 21. mars ble det stjålet verktøy for omtrent 25 000 kroner fra en privatbolig i Granåsbakken på Kolbotn. Politiet fikk melding om innbruddet på formiddagen den 21. mars, og en patrulje ryktet ut for å sikre spor fra åstedet. 

–  Karmen til en kjellerdør var brutt opp og noen har vært inne i kjelleren på huset og tatt verktøy for anslagsvis 25 000 kroner, sier Gisle Sveen, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Les også: Kjør pent! Nå aksjonerer politiet!

Merket med navn

Politiet opplyser om at verktøyet er merket med et firmanavn, og at det har blitt sikret spor fra kjelleren.

– Politiet har vært der for å sikre spor med tanke på å få knyttet en gjerningsperson til det, og prøvene er sendt inn for å se om de kan knyttes opp mot noe, sier Sveen.

Han opplyser om at saken står i ro i påvente av svarene på prøvene, oat det ikke har vært noen vitner til innbruddet.

– Det er ingen som har gjort noen observasjoner, men det er gjort en grundig åstedsundersøkelse, sier Sveen. 

Tips

Det har vært flere innbrudd i containere i distriktet vår den seneste tiden, hvor dyrt verktøy har blitt stjålet. Politiet tror imidlertid ikke at disse hendelsen er knyttet sammen, men ønsker gjerne å få tips om dyrt verktøy som selges.

– Når det gjelder gjenstandene fra dette innbruddet, er vi interessert hvis noen kjøper brukt verktøy og det er merket med navn, sier Sveen.

Han legger til at mye stjålet verktøy omsettes på, blant annet, finn.no.

Her skjedde tyveriet 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen