INNBRUDD: Oppegård gjenvinningsstasjon har hatt ubudne gjester.
Nyheter
INNBRUDD: Oppegård gjenvinningsstasjon har hatt ubudne gjester. (Synnøve Sundby Fallmyr)

Innbrudd på Oppegård gjenvinningsstasjon

Politiet fikk, fredag 17. november, melding om et innbrudd i en konteiner på Oppegård gjennvinningsstasjon. Verktøy fra en konteiner skal ha blitt stjålet.

Nok en gang har frekke tyver sett sitt snitt til å forsyne seg med verktøy fra en konteiner i kommunen vår. Denne gangen er det Oppegård gjenvinningsstasjon som har blitt frastjålet verktøy for en verdi av 75 000 kroner, opplyser politiet. 

Les også: Grovt tyveri på byggeplass

– Vi fikk melding rett før klokken ti, det har antakeligvis skjedd i løpet av natten, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas. 

Sammenheng med stjålet henger

Det ble også stjålet en skaphenger fra Kolbotn  Glass-Service, som holder til i Sofiemyrveien 12. 

– Vi fikk melding om tyveriet klokken 10.00, og sannsynligvis er det en sammenheng. Man skal frakte bort verktøy, da er det greit å ha en henger å frakte det  bort i, sier Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt. 

Hengeren er gråfoliert og blir hvit hvis man tar bort folieringen, av merke Tysse med registreringsnummer BH2484, opplyser politiet.

– VI har vært på  på begge stedene og opprettet sak, og er interessert i tips hvis noen har sett eller hørt noe, sier Aas. 

Saken fortsetter under bildet.

VERKTØYKONTEINER: Det var en konteiner med verktøy som tyvene tok seg inn i natt til fredag.
VERKTØYKONTEINER: Det var en konteiner med verktøy som tyvene tok seg inn i natt til fredag. Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr

 

Ubeleilig

– Det er alltid ubeleilig når sånne ting skjer. Vi har dessverre fra tid ti lannen, inbrudd på gjenvinningsstasjone og det skaper alltid merarbeid, sier Pia Kathrine Løseth, kommunikasjonssjef i Follo Ren. 

Les også: Innbrudd på kulturskolen

Hun opplyser om at det er vde ikke har hatt opptelling av verdier og hvor mye som er borte fra konteineren enda.  

Det er trist når det skjer, men det påvirker ikke driftenen vår på noen slags måte. Det er håndterbart uten problemer, sier Løseth. 

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Da MDG kom til Oppegård

"Oppegårds innbyggere skrev historie ved forrige lokalvalg: Ved siden av å stemme MDG frem som tredje største parti, ble De Grønne for første gang representert i kommunestyret. Dette er noen av våre viktigste bidrag siden", skriver Jens Nordahl, gruppeleder for Oppegård MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Alle unger skal få være med

"Over 850 barn i Nordre Follo kommune vokser opp i en familie med vedvarende lavinntekt. Det er på tide med en skikkelig nasjonal dugnad mot fattigdom, den jobben begynner i vår kommune", skriver Elin Skifjell, første kandidat i Nordre Follo SV. Les hele saken

Til toppen