STORKOSER SEG MED PADLING: – Padling gir meg en fantastisk avkobling i hverdagen, sier tidligere leder i RA Padleklubb, Randi Bentzen. Hun synes det er herlig å få litt motvind og bølger når hun padler på Kolbotnvannet, og sier hun foretrekker å padle alene, helst på formiddagen.

Nyheter Padling i Oppegård

STORKOSER SEG MED PADLING: – Padling gir meg en fantastisk avkobling i hverdagen, sier tidligere leder i RA Padleklubb, Randi Bentzen. Hun synes det er herlig å få litt motvind og bølger når hun padler på Kolbotnvannet, og sier hun foretrekker å padle alene, helst på formiddagen. (Foto: Yana Stubberudlien)

Inviterer alle til Padlingens dag

Har du lyst til å prøve padling på Kolbotnvannet? Da bør du bli med på Padlingens dag førstkommende søndag.

– Her får du en gyllen mulighet til å prøve padling i trygge omgivelser, sier lederen for RA Padleklubb, Harald Helgesen.

      RA Padleklubb

  • Den lokale padleklubben som holder til i kjellerlokalene på Skogsland (i Solbråtanveien 18).
  • Har opprinnelig vært bare for funksjonshemmede, men nå er den åpen for alle.
  • Fyller 45 år i år.
  • Har 78 medlemmer hvorav 11 medlemmer med bevegelseshemning. Over halvparten av medlemmene er fra Oppegård kommune.
  • Holder åpent i sesongen hver tirsdag og torsdag fra begynnelsen av mai og ut september.
  • Les mer på hjemmesiden.

Han sier Padlingens dag er et landsomfattende initiativ fra Norges Padleforbund.

– Formålet med arrangementet er å skape oppmerksomhet om padling, og å vise at padling er en aktivitet for alle aldre, ulike funksjonsnivåer og ulike ambisjoner, sier Helgesen.

Det lokale arrangementet finner sted ved Kolbotnvannet søndag 2. juni. Oppmøte er på Skogsland i Solbråtanveien 18 fra klokken 12:00 til 15:00.

Gratis og sosialt

Helgesen sier Ra Padleklubb har egnede kajakker for nybegynnere, og barn og unge, og klubben stiller med erfarne instruktører og følgebåter.

– Arrangementet er gratis og åpent for alle. Samtidig har vi det sosialt og hyggelig på land, hvor man kan få kjøpt kaffe, saft, vafler og pølser, sier han.

Les også: Inviterer alle til å prøve padling på Kolbotnvannet

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen