LITT AV EN GJENG: Her ser du gjengen som stilte til dugnad i fjor. Blir det like mange i år?
Nyheter
LITT AV EN GJENG: Her ser du gjengen som stilte til dugnad i fjor. Blir det like mange i år? (Bilde: Privat)

Inviterer til løype-dugnad igjen

Dersom du bruker skiløypene, bør du også stille opp her, er oppfordringen.

Er du glad i å stå på ski, og ønsker å bidra til at skiløypene er klare for bruk denne vinteren?

I så fall bør du møte opp lørdag den 23. september mellom klokken 09.00 og 16.00, og søndag 24. september mellom klokken 09.00 og 15.00 på Fløisbonn gård.

Da inviteres det nemlig til ny dugnad for å rydde skiløypene våre.

Tråkket til for skiløypene våre

I FJOR: I fjor hadde snøen kommet så vidt da dignadsgjengen satte i gang sitt arbeide, men de fikk gjort utrolig mye!.
I FJOR: I fjor hadde snøen kommet så vidt da dignadsgjengen satte i gang sitt arbeide, men de fikk gjort utrolig mye!. Foto: Privat

– Årets dugnad blir etter avtale med Skiforeningen i traseen fra Fløisbonn til Kloppa via Taraldrud (under E6). Spesielt før Taraldrud og på strekningen ned mot Kloppa er det behov for tiltak. Vi følger vannledningstraseen videre mot Åsland/Myrer, krysser E6 og gjør kantrydding langs ny trase til Ødegården. Evt. sender vi ett lag i hver retning, opplyser initiativtaker Knut Oppegaard.

– Skal man bruke skiløypene, må man også bidra til at de er ryddige, sier Oppegaard.

Kom som du er!

I fjor var tolv mann med i den samme dugnaden, og håpet er at det skal bli minst like mange, ja, om ikke flere i år! Det krever ikke annet enn at du stiller opp på dugnaden.

Skiforeningen stiller med noe utstyr og holder drivstoff og sagkjedeolj, og de som har bes ta med egen motorsag/ryddesag og verneutstyr. Skiforeningen prøver å få Oppegård kommune til å stille med beltegående fliskutter og evt. gravemaskin.

Les også: Det er hva vi kaller en smak av ultralokal honning!

Det oppfordres også til å bruke hørselsvern. Dersom du lurer på hvor du skal møte opp, er det bare å følge kartet underunder!

 Møt opp på Føløisbonn gård, og ta gjerne kontakt med Terje Martinsen i Skiforeningen på telefon 489 97 157 eller Knut Oppegaard på telefon 900 20 370.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen