– Hurra for langåpent

Både kundene og butikkene elsker å handle mat fra tidlig til sent. Lange åpningstider er god butikk.

I papirutgaven av Oppegård Avis kan du den 8. september lese om suksessen nærbutikkene våre har med langåpent. 

Det er flere enn bare kundene som elsker å handle både tidlig og sent. Dagligvarer på morgen og sen kveld går nemlig unna som varmt hvetebrød!

PS: Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 8. september. Se videointervju med butikksjefene i playeren øverst i saken, og videoiintervju med to glade sent- og tidlig-kunder litt lenger ned.

 Sterk vekst

Både kundene og butikkene er fornøyde med åpningstidene 07.00 til 23.00

FORNØYD: Butikksjef Christian Johan Kai Dyvik i Kiwi Sonsterudveien.
FORNØYD: Butikksjef Christian Johan Kai Dyvik i Kiwi Sonsterudveien. Foto: Veronica Grude Docker

Rema 1000 Sofiemyr, Coop Extra og Kiwi i Sønsterudveien har alle sterk vekst, og mener det absolutt er lønnsomt med langåpne butikker. 

Kundeservice 

– Det er mange folk som liker å handle tidlig, før jobben. På kvelden kommer gjerne de med andre skift, sier Christian Johan Kai Dyvik, butikksjef på Kiwi i Sønsterudveien.

FORNØYD: Butikksjef Coop Extra Loganathan Sivasambu.
FORNØYD: Butikksjef Coop Extra Loganathan Sivasambu. Foto: Veronica Grude Docker

 Alle butikkene er enige om at det er god kundeservice å ha åpent mellom 07.00 og 23.00, og at kundene nå har blitt vant til de lange åpningstidene.

– Stenger vi tidligere finner de en annen butikk å handle i, sier Loganathan Sivasambu, butikksjef på Coop Extra.

I tillegg til disse tre har også Kiwi på Oppegård-senteret åpent i samme tidsrom.

Kundene jubler

Brit Bjørneby er fast kunde på Coop Extra og er veldig fornøyd med åpningstidene, og bekrefter det Sivasambu sier med valg av butikk.

– Jeg ville nok valgt å handle et annet sted dersom åpningstidene gikk tilbake til for eksempel klokken 18.00 eller 20.00, sier Bjørneby, som er svært fornøyd med å kunne handle også senere på kvelden.

Andreas Rabenal er ute og handler med sønnen, Daniel (8 måneder). Han liker godt at det er åpent lenger. Selv om han er i permisjon for øyeblikket, og kan handle midt på dagen, er det stort sett på kvelden han handler.

– Jeg handler gjerne rundt syv på kvelden, sier Rabenal.

PS: Klikk play her for å se videointervju med de to kundene.

Klikk her for å se videointervju

Kveldstid

GLAD KJØPMANN: Erlend Herbjørnrød ved Rema 1000 på Sofiemyr konstanterer mega-økning i salget på grunn av lange åpningstider.
GLAD KJØPMANN: Erlend Herbjørnrød ved Rema 1000 på Sofiemyr konstanterer mega-økning i salget på grunn av lange åpningstider. Foto: Veronica Grude Docker

Det er størst økning på kveldstid, og det er gjerne barnefamilier som handler på denne tiden ifølge Erlend Herbjørnrød, kjøpmann på Rema 1000 Sofiemyr.

– Syv til elleve er lønnsomt. Spesielt på kvelden er det lønnsomt, sier Herbjørnrød.

PS: Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis den 8. september. Send oss gjerne noen debatt-ord om saken på debatt@oavis.no!

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

– Bare negative prøvesvar så langt

I forbindelse med smittetilfelle hos en SFO-ansatt og en barnehageansatt har 16 personer blitt testet for covid-19. Kommuneoverlegen sier at situasjonen med de foreløpige prøvesvarene ser veldig lovende ut. Les hele saken

Nyheter Skolestart i Nordre Follo

Varsler annerledes første skoledag

Skolestarten for førsteklassingene i vår kommune blir annerledes i år. – For å unngå å bryte enmetersregelen blir ikke førsteklasseforeldrene invitert inn i klasserommet, sier områdeleder for skolene i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg. Les hele saken

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Til toppen