SPENT: Arbeiderparti-leder Arild Burud er spent på nattens resultat.
Nyheter
SPENT: Arbeiderparti-leder Arild Burud er spent på nattens resultat. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Jeg blir skuffet om det ikke blir et regjeringsskifte!

Lokalleder i Arbeiderpartiet, Arild Burud, tror på en spennende natt, og håper på et regjeringsskifte nå.

Det nærmer seg tid for å telle opp stemmer, og også blant lokalpolitikerne er stemningen spent bare timer før det skal avgjøres, og det norske folket har sagt hva de mener. 

– Jeg tror det kan bli en spennende kveld og natt. Magefølelsen sier at jeg håper og tror at det norske folket er klar for et skifte, og akkurat hvordan det kommer til å ende er det som blir spennende, sier leder i Oppegård Arbeideparti, Arild Burud.

– Og så blir jeg kjempeskuffet om det blir blått flertall innrømmer han, 

– Mange usikre

Burud føler at Arbeiderpartiet har nådd gjennom med sin politikk i valgkampen, men han forteller om møter med mange usikre velgere. 

Les også: Her er årets lokale valgflesk

– Ja, det har slått oss at fryktelig mange sitter på gjerdet og er usikre. Det gjør nok dette valget ekstra spennende, og kanskje mer spennende enn i 2013, sier Burud. 

Best og verst

Ap-lederen skal ha valgvake hjemme hos seg selv. Det er mange scenarioer som kan utspille seg etter natten. Vi spør om det beste og det verst tenkelige, i Buruds øyne. 

– Det verste er å fortsette med fire nye år hvor Høyre og FrP med støtte av andre partier. Dette ser vi på som et stort tap for velferdsstaten og for Norge. Det beste er selvfølgelig at vi får en mer venstreorientert Arbeiderparti-ledet regjering, og gjerne da med SV-statsråder, og så får vi se . Spenningen her går på hvordan de mindre partiene vil gjøre det, og da tenker jeg på både MDG og Rødt, sier Burud.

PS! Arbeiderpartiet fikk ved forrige Stortingsvalg 25,3 prosent av stemmene og var Oppegårds nest største parti ved dette valget.

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen