SPENT: Arbeiderparti-leder Arild Burud er spent på nattens resultat.
Nyheter
SPENT: Arbeiderparti-leder Arild Burud er spent på nattens resultat. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Jeg blir skuffet om det ikke blir et regjeringsskifte!

Lokalleder i Arbeiderpartiet, Arild Burud, tror på en spennende natt, og håper på et regjeringsskifte nå.

Det nærmer seg tid for å telle opp stemmer, og også blant lokalpolitikerne er stemningen spent bare timer før det skal avgjøres, og det norske folket har sagt hva de mener. 

– Jeg tror det kan bli en spennende kveld og natt. Magefølelsen sier at jeg håper og tror at det norske folket er klar for et skifte, og akkurat hvordan det kommer til å ende er det som blir spennende, sier leder i Oppegård Arbeideparti, Arild Burud.

– Og så blir jeg kjempeskuffet om det blir blått flertall innrømmer han, 

– Mange usikre

Burud føler at Arbeiderpartiet har nådd gjennom med sin politikk i valgkampen, men han forteller om møter med mange usikre velgere. 

Les også: Her er årets lokale valgflesk

– Ja, det har slått oss at fryktelig mange sitter på gjerdet og er usikre. Det gjør nok dette valget ekstra spennende, og kanskje mer spennende enn i 2013, sier Burud. 

Best og verst

Ap-lederen skal ha valgvake hjemme hos seg selv. Det er mange scenarioer som kan utspille seg etter natten. Vi spør om det beste og det verst tenkelige, i Buruds øyne. 

– Det verste er å fortsette med fire nye år hvor Høyre og FrP med støtte av andre partier. Dette ser vi på som et stort tap for velferdsstaten og for Norge. Det beste er selvfølgelig at vi får en mer venstreorientert Arbeiderparti-ledet regjering, og gjerne da med SV-statsråder, og så får vi se . Spenningen her går på hvordan de mindre partiene vil gjøre det, og da tenker jeg på både MDG og Rødt, sier Burud.

PS! Arbeiderpartiet fikk ved forrige Stortingsvalg 25,3 prosent av stemmene og var Oppegårds nest største parti ved dette valget.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen