STENGT FOR GODT: Slik så det ut på vinduet til Kaffebar'n uken etter høstferien. Nå har kafeen meldt oppbud.
Nyheter
STENGT FOR GODT: Slik så det ut på vinduet til Kaffebar'n uken etter høstferien. Nå har kafeen meldt oppbud. (Foto: Sigbjørn Vedeld)

Kaffebar'n konkurs

Etter 12 års drift er det over for Kaffebar'n.

Sist fredag meldte den velkjente kafeen Kaffebar'n på Kolbotn oppbud. Østlandets Blad (betalingsmur) skriver at bostyrer Pål Øivind Tjernshaugen fikk oversendt papirene fredag formiddag. 

– Jeg har ikke rukket å sette meg inn i hvordan det økonomisk står til med selskapet. Det eneste jeg kan si nå, er at det er styret som står bak oppbudet. Senere i dag skal jeg ha møte med styreleder, sier Tjernshaugen til avisen. 

Oppegård Avis registrerte allerede i høstferien at kafeen holdt stengt. Uken etter var dørene fortsatt låst. På vinduet grunnga de stengningen med høstrengjøring. 

Tidligere i år flyttet Kaffebar'n ut av lokalene i bankbygget og til nybygget i Kantor terrasse. 

Oppegård Avis følger opp saken i avisen kommende torsdag. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen