STENGT FOR GODT: Slik så det ut på vinduet til Kaffebar'n uken etter høstferien. Nå har kafeen meldt oppbud.
Nyheter
STENGT FOR GODT: Slik så det ut på vinduet til Kaffebar'n uken etter høstferien. Nå har kafeen meldt oppbud. (Foto: Sigbjørn Vedeld)

Kaffebar'n konkurs

Etter 12 års drift er det over for Kaffebar'n.

Sist fredag meldte den velkjente kafeen Kaffebar'n på Kolbotn oppbud. Østlandets Blad (betalingsmur) skriver at bostyrer Pål Øivind Tjernshaugen fikk oversendt papirene fredag formiddag. 

– Jeg har ikke rukket å sette meg inn i hvordan det økonomisk står til med selskapet. Det eneste jeg kan si nå, er at det er styret som står bak oppbudet. Senere i dag skal jeg ha møte med styreleder, sier Tjernshaugen til avisen. 

Oppegård Avis registrerte allerede i høstferien at kafeen holdt stengt. Uken etter var dørene fortsatt låst. På vinduet grunnga de stengningen med høstrengjøring. 

Tidligere i år flyttet Kaffebar'n ut av lokalene i bankbygget og til nybygget i Kantor terrasse. 

Oppegård Avis følger opp saken i avisen kommende torsdag. 

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen