NY VARAORDFØRER: Kjell G Pettersen (H) blir Oppegårds nye varaordfører når Siv Kaspersen trer ut av varaordførerstolen til fordel for en jobb i utlandet.
Nyheter
NY VARAORDFØRER: Kjell G Pettersen (H) blir Oppegårds nye varaordfører når Siv Kaspersen trer ut av varaordførerstolen til fordel for en jobb i utlandet. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Kjell G. Pettersen er vår nye varaordfører

Siv Kaspersen overlater varaordførerstolen til UMP-lederen.

– Er det noe jeg gjerne skulle ønsket at dere ikke måtte stemme over, og som jeg helst ser at dere ikke hadde stemt for, så er det denne saken, sa ordfører Thomas Sjøvold i gårsdagens kommunestyremøte i Oppegård rådhus. 

Det var både med glimt i øyet og med stundens alvor at ordføreren satte neste sak på kartet, nemlig varaordfører Siv Kaspersens (H) søknad om fritak fra sine politiske verv. 

SKAL JOBBE I UTLANDET: Dagens varaordfører Siv Kaspersen (H) skal til Islamabad og jobbe.
SKAL JOBBE I UTLANDET: Dagens varaordfører Siv Kaspersen (H) skal til Islamabad og jobbe. Foto: Yana Stubberudlien

Kaspersen skal i kast med nye utfordringer i forbindelse med jobben, og dette er nærmest så langt fra Norge du kan komme, nemlig i Islamabad. 

Les også: Se gårsdagens historiske kommunestyre i reprise

Siden det kan by på utfordringer å ivareta varaordfører-jobben så langt hjemmefra, trer nå Kjell G. Pettersen (H) inn i varaordførerstolen fra 1. september i år. 

Andre endringer

Dette blir ikke den eneste forskyvningen i maktens høyborg i Oppegård. 

Gaute Tangen rykker opp som nytt fast medlem til kommunestyret for Høyre. Melissa Kristiansen blir nytt medlem av formannskapet, og Thomas Sjøvold trer inn som medlem i adminsitrasjonsutvalget og leder av samme utvalg. 

Noen flere endringer er det også. Blant dem trer Daad Gjerde ut av Utvalget for miljø og plan, og velges som nytt medlem av Levekårsutvalget Marit Bortelid Mæland velges som nytt medlem av Utvalget for miljø og plan, for å nevne noe. 

Alle forslagene trer i kraft fra 1. september 2017. Det blir mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 30. mars.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen