Kjørte seg fast i isen

Mysteriet om "isbryterne" som har kjørt seg fast i isen i Kolbotnvannet er nå løst.

Oppegård Avis har nå fått flere henvendelser fra våre lesere om en båt som har kjørt seg fast i isen i Storebukta ved Skogsland på Kolbotn.

HAR KJØRT SEG FAST: Flere personer har blitt observert i en båt ved Storebukta.
HAR KJØRT SEG FAST: Flere personer har blitt observert i en båt ved Storebukta. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

"Kommunens ansatte skulle trolig reparere luftboblemaskinen i Kolbotnvannet, men båten har kjørt seg fast i isen. Nå leker de isbrytere og ødelegger isen der. Ansatte er uten redningsvester og det hele ser bare komisk ut", opplyste leserne som vil være anonyme.

Her kan du se video tatt på stedet.

– Et rutineoppdrag

SVARER: Heidi Tomten i UTE Oppegård.
SVARER: Heidi Tomten i UTE Oppegård.

Oppegård Avis har kontaktet Heidi Tomten, virksomhetlederen i UTE Oppegård. Hun sier det dreier seg om et rutineoppdrag for kommunen.

– Det er et profesjonelt dykkerfrima som driver med et ritineoppdrag med å vedlikeholde maskinen som forbedrer oksygenkonsentrasjonen i Kolbotnvannet. Situasjonen er under kontroll og dykkerne har dykkerdrakter på seg, sier Tomten.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen