SISTE MONTERING: Erik Hagen får på plass et servantarmatur i den nye utstillingen. Han og kollega Anne Lise Johnsen er klar for fest etter oppussingen hos Larmerud.
Nyheter
SISTE MONTERING: Erik Hagen får på plass et servantarmatur i den nye utstillingen. Han og kollega Anne Lise Johnsen er klar for fest etter oppussingen hos Larmerud. (Oppegård Avis)

Klare for åpningsfest etter oppussing

Butikken har vært et merkenavn siden 40-tallet. Nå har Larmerud pusset opp.

Lørdag 16. mars skal oppussingen markeres med nyåpningsfest. Butikkleder Erik Hagen medgir at lokalene i Sofiemyrveien var slitt.

– Lite var gjort siden 2005. Samtidig hadde vår kjede Bademilljø endret profil to ganger. Nå var det på tide å gjøre noe og følge med i tiden, sier Hagen.

Lotteri og kake

I en periode var butikken stengt mens oppussingen av lokalene ble gjennomført. Nå har det blitt nye farger, nye fliser og mange nye varer.

FRISKE FARGER: Hva med en gammelrosa såpekopp? Larmerud har fornyet både butikk og vareutvalg de siste ukene. Foto: Oppegård Avis

– Vi er først og fremst en rørleggerforretning, men vi skal også ha et godt utvalg i tilbehøret til baderommet, sier butikkmedarbeider Anne Lise Johnsen.

Da Oppegård Avis var innom butikklokalene var arbeidere i gang med den siste finpussen av baderomsutstillingen. Lørdag 16. mars blir det fest.

– Alt er ikke helt på plass ennå, men det blir både lotteri, kake og noen ekstra gode tilbud den dagen, sier Erik Hagen og smiler.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen