Klare for semifinale

Kolbotns J14 kan gå til topps i Adidas Cup.

Lørdag dro J14-laget til Arendal for å spille kvartfinale i Adidas cup mot Forus Gausel IL.

Kolbotn-jentene fikk ikke sett storseieren til A-laget på Sofiemyr, men hva gjør vel det når man sikrer seg plass i semifinalen i uoffisielt NM!

PS: Klikk play i videovinduet øverst for å se de rørende gledes-scenene da dommeren blåser av fløyten. Takk til Tom Meier for video!

Spente

Det var en spent gjeng som entret kunstgresset i Arendal, men nervene roet seg litt da 03-modellen Guro Møller ga Kolbotn ledelsen etter bare fire minutter.

Resten av omgangen var jevn, og både Kolbotn og Forus Gausel hadde sjanser. Men det sto 1-0 til Kolbotn ved pause.

PUTTET FØRST: Guro Møller ga Kolbotn ledelsen i første omgang. Det hjalp på nervene, og J14 tråkket til og vant kvartfinalen!
PUTTET FØRST: Guro Møller ga Kolbotn ledelsen i første omgang. Det hjalp på nervene, og J14 tråkket til og vant kvartfinalen! Foto: kolbotnkvinnefotball.no

Kjempet hardt

I andre omgang hadde vestlendingene ballen mest, men jentene i hvitt kjempet som løver, ifølge kolbotnkvinnefotball.no

De gangene Forus Gausel kom gjennom, ryddet keeper Catherine Purcell opp. Dessuten var også Kolbotn farlig frampå, og Lina Gulbrandsen økte ledelsen til 2-0 med cirka ti minutter igjen å spille.

Det målet viste seg å bli avgjørende, for rett før slutt reduserte Forus Gausel til 2-1. De siste minuttene virket som en evighet for Kolbotn-supporterne, men Kolbotn red stormen av og er klare for semifinale i uoffisielt NM!

Finalehelgen i Adidas cup spilles forøvrig på Gjøvik 24. og 25. september.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen