SPRER SKIGLEDE: Dropp alle andre planer og reis til Ingierkollen slalåmsenter i morgen.

Nyheter Sesongstart på Ingierkollen

SPRER SKIGLEDE: Dropp alle andre planer og reis til Ingierkollen slalåmsenter i morgen. (Foto: Andreas Daae)

– Klare til å åpne bakken i morgen

Klokken 12:00 i morgen er ventetiden over for alle som vil stå alpint i kommunen.

– Det er bare å finne frem skiene og komme til Ingierkollen i morgen. Alt er klart til årets sesongstart hos oss, sier Andreas Daae (30) fra Kolbotn.

Sammen med sin far, Ludvig Daae (56), som har drevet Ingierkollen slalåmsenter siden 1965, har han jobbet hardt døgnet rundt for å forberede alt til sesongstarten.

– Det er en normal sesongstart i år. I fjor startet vi 5. desember, men sesongen åpner vanligvis 1. desember pluss-minus et par uker, sier 30-åringen.

Lover fine forhold

– Nå er vi i gang. Klokken 12:00 i morgen blir halve bredden på hovedbakken og halve bredden på barnebakken åpnet, akkurat som før, sier Andreas Daae.

Han sier det er varslet fine forhold i morgen.

– Det blir kjempefint! Det skal snø mye i natt og vi skal preparere bakken før vi åpner slalåmsenteret i morgen, sier han.

Les også: – Helt optimale forhold!

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen