SPRER SKIGLEDE: Dropp alle andre planer og reis til Ingierkollen slalåmsenter i morgen.

Nyheter Sesongstart på Ingierkollen

SPRER SKIGLEDE: Dropp alle andre planer og reis til Ingierkollen slalåmsenter i morgen. (Foto: Andreas Daae)

– Klare til å åpne bakken i morgen

Klokken 12:00 i morgen er ventetiden over for alle som vil stå alpint i kommunen.

– Det er bare å finne frem skiene og komme til Ingierkollen i morgen. Alt er klart til årets sesongstart hos oss, sier Andreas Daae (30) fra Kolbotn.

Sammen med sin far, Ludvig Daae (56), som har drevet Ingierkollen slalåmsenter siden 1965, har han jobbet hardt døgnet rundt for å forberede alt til sesongstarten.

– Det er en normal sesongstart i år. I fjor startet vi 5. desember, men sesongen åpner vanligvis 1. desember pluss-minus et par uker, sier 30-åringen.

Lover fine forhold

– Nå er vi i gang. Klokken 12:00 i morgen blir halve bredden på hovedbakken og halve bredden på barnebakken åpnet, akkurat som før, sier Andreas Daae.

Han sier det er varslet fine forhold i morgen.

– Det blir kjempefint! Det skal snø mye i natt og vi skal preparere bakken før vi åpner slalåmsenteret i morgen, sier han.

Les også: – Helt optimale forhold!

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen