KNALLMORO: Lyst til å lære å spille håndball? Her har du sjansen! Minihåndball er rett og slett rasende festlig!
Sport
KNALLMORO: Lyst til å lære å spille håndball? Her har du sjansen! Minihåndball er rett og slett rasende festlig! (Bilde: Kolbotn IL)

Klart for ny runde med minihåndball

Har du lyst til å lære deg verdens beste sport? Sjekk dette!

Lyst til å lære deg å spille verdens beste sport? Her har du sjansen!

Håndballgruppen i Kolbotn IL starter opp med en ny runde med minihåndball tirsdag den 30. august og torsdag den 1. september.

Dette er en håndballskole for deg som går i første og andre klasse, og foregår på Ingieråsen skole.

– Ingen forkunnskaper trengs, så meld deg på i dag, er den klare meldingen fra Cecilie Bustnes, som har ansvaret for håndballskolen for de minste. 

Oppdag sporten

Minihåndball er en glitrende måte å bli bedre kjent med en fantastisk sport, og i tillegg få kyndig hjelp til å utvikle deg selv fra nybegynner til, ja, hvem vet, kanskje proff i voksen alder.

Det er et bredt og variert tilbud, som berører det meste sporten har å by på for de minste.

– På minihåndballen øver vi på kast og mottak, og jobber mye med ball. Det er en del basisøvelser, vi trener motorikk og balanse, samarbeid og ikke minst er det sosialt, sier Bustnes. 

Treningstider

Førsteklassingene trener på Ingieråsen skole på tirsdager, og det er trening forguttene mellom klokken 17.00-18.00, mens jentene trener fra klokken 18.00-19.00.

Andreklassingene er i aksjon på samme sted torsdager på samme tidspunkt med samme fordeling av treningstidene.

Det koster bare 950 kroner å være med, i tillegg til medlemsskap i KIlL. Dersom du har lyst til å melde deg på, går du inn på kolbotnil.no.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen