KNIVKAMP: Tirsdag kveld kom to menn i 60-årene i slåsskamp utenfor Kolbotn torg. Den ene  fikk knivskader i hånden.
Nyheter
KNIVKAMP: Tirsdag kveld kom to menn i 60-årene i slåsskamp utenfor Kolbotn torg. Den ene fikk knivskader i hånden. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Knivslåsskamp i Kolbotn sentrum

Tirsdag 1. august braket to slåsshaner sammen i Kolbotn Sentrum. Den ene ble skadet med kniv under basketaket.

Tirsdag kveld i 18.00 tiden fikk politiet inn en melding om håndgemeng utenfor Kolbotn torg. To menn i 60-årene, begge fra Oppegård, skal ha barket sammen, ifølge etterforskningsleder i Øst politidistrikt, Morten Granerud.

– Vi fikk meldingen fra forbipasserende vitner, som meldte om slagsmål og at en person blødde. Vi kom på stedet et kvarter senere, og fikk raskt kontroll på begge mennene, sier Granerud.

Ifølge politiet ble mennene pågrepet uten dramatikk.

Les også: Tjuvradder prøvde å stjele diesel

Knivskade

Under slåsskampen skal en av mennene ha brukt kniv på den andre, men skaden var ikke alvorlig, opplyser politiet.

–  En av dem har fått en liten knivskade i hånden. Han ble behandlet på legevakten og sydd med et par sting, opplyser Granerud.

Ifølge politiet er hendelsesforløpet fortsatt noe uklart, men det er ingen mistanker om at det har vært rus med i bildet.

– Disse to kjenner hverandre fra før og har havnet i et basketak der det er blitt brukt kniv. Det er veldig uklart hvem som har gjort hva innledningsvis, sier Granerud.

Begge mennene har blitt siktet for vold og har tilbragt natten i arresten, opplyser politiet.

– Begge er løselig avhørt og har erkjent å ha vært i basketaket, men har noe varierende forklaring. Nå er vi en prosess med å avhøre vitner, sier Granerud.

Avhøres ytterligere

Politiet kommer til å avhøre de to slåsshanene ytterligere.

Les også: Ta riktig valg

– Utgangspunktet er at begge er pågrepet og siktet for vold, men hva som blir resultatet til syvende og sist, vil vise seg utifra skadeomfanget, opplyser Granerud.

Ingen andre enn de to involverte skal ha kommet til skade under hendelsen.

Til toppen