STÅR STILLE: Bussen sliter med å komme frem  etter en ulykke mellom to personbiler. En person er tatt med av ambulansen for en sjekk.

Nyheter Mistenker brudd på vikeplikt

STÅR STILLE: Bussen sliter med å komme frem etter en ulykke mellom to personbiler. En person er tatt med av ambulansen for en sjekk. (Foto: Torbjørn Eriksen)

Køkaos etter ulykke

Rett før klokken 08.00 var det nesten full stopp i trafikken gjennom Kolbotn sentrum etter en trafikkulykke i rundkjøringen ved Rikåstunnelen.

Trafikken har korket seg raskt langt opp i Sønsterudveien og langs Skiveien.

Ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tonje Borrebæk, har to biler vært involvert i trafikkulykken. En person har blitt hentet av ambulanse for sjekk.

– Det skal ikke være noen personer som er kritisk skadet som følge av trafikkulykken, sier Borrebæk.

Brudd på vikeplikt

Litt over en time senere var politiet ferdig på stedet. Politiet mistenker brudd på vikeplikt.

– Den ene av de to bilene har nå blitt berget. Politiet oppretter en sak på forholdet. En person skal ha status som mistenkt som følge av brudd på bestemmelsene om vikeplikt, sier Borrebæk.

Les også: Får to splitter nye politihelikoptre i kveld eller i morgen

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen