KOSER SEG I NYE LOKALER: Gjengen på Toyota-forhandlere Kolbotn Auto ønsker gamle og nye kunder velkommen til nyoppussede lokaler i Peder Sletners vei. Med mange spennende nyheter rullende inn i tiden som kommer, tror de på et godt neste år etter et 2016 hvor flyten har vært god. Salgssjef Jørgen Andreas Wulff står helt til høyre i bildet.
Nyheter
KOSER SEG I NYE LOKALER: Gjengen på Toyota-forhandlere Kolbotn Auto ønsker gamle og nye kunder velkommen til nyoppussede lokaler i Peder Sletners vei. Med mange spennende nyheter rullende inn i tiden som kommer, tror de på et godt neste år etter et 2016 hvor flyten har vært god. Salgssjef Jørgen Andreas Wulff står helt til høyre i bildet. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Kolbotn Auto i ny drakt

Nå har Toyota-forhandleren pusset opp og er godt rustet foran et spennende år!

Det ligger mange tiår med bil-tradsjoner i lokalene til Kolbotn Auto. Toyota-forhandleren ser tilbake på et godt år.

– 2016 har vært et godt år for oss, hvor vi ligger godt an i forhold til budsjettene våre. Vi har hatt et år med mange spennende modeller, som Rav 4 hybrid, og ikke minst Pro Ace, Hi Lux og Prius som har gitt oss et boost i markedet. Alle er modeller som har vært med på å gi oss et godt år, og nå gleder vi oss til 2017, sier salgssjef Jørgen Andreas Wulff.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

STILIG: Det har blitt kult hos Kolbotn Auto!
STILIG: Det har blitt kult hos Kolbotn Auto! Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyoppusset

Det har ikke bare kommet mye spennende på modellfronten hos Toyota-forhandleren på Kolbotn i år. Nå har de også pusset opp lokalene sine på Myrvoll.

– Det har kostet litt, men jeg synes absolutt det har vært verdt det. Lokalene har blitt mer åpne og stilrene. Kundemottaket har blitt mer oversiktlig, og det har blitt lysere og trivligere her. Vi har nå fått den samme stilen som andre Toyota-forhandlere har, og tilbakemeldingene fra kundene har vært gode. Det er tross alt ti år siden vi har pusset opp her, så det var på tide, sier Wulff.

– I tillegg har vi fått plass til flere biler, og utstillingsplassene har blitt mer oversiktlig og bedre, sier han.

Spennende tid

Samtidig som nye stoler, pulter og utstillingsplasser har blitt rullet inn, ruller det også inn andre spennende nyheter i tiden som kommer.

FLOTTERE LOKALER - MER BIL: Her ser du de nye utstillingsplassene. Her skal det rulle inn mye spennende i året som kommer også!
FLOTTERE LOKALER - MER BIL: Her ser du de nye utstillingsplassene. Her skal det rulle inn mye spennende i året som kommer også! Foto: Anders Nordheim Dahl

– Jeg gleder meg spesielt til den nye plug-in-modellen av Prius kommer inn i mars. Det tror jeg kommer til å bli en bil som kommer til å befeste posisjonen vår lokalt neste år. Dette er en bil som er vanvittig flott å se på, med et helt nytt og rått design, og som i tillegg har både lang rekkevidde og mange nye teknologiske funksjoner. Bilen har et svært lavt forbruk, og byr på ny plug-in-teknologi, sier han.

– I tillegg kommer også nyheten C-HR, som er en knallbil, og det kommer også en ny og lengre utgave av Pro Ace som er ni-seter, sier han.

Hybrid-tid

Wulff har tro på at Toyotas satsning på hybridmarkedet har vært bidragsytende til det gode året, og også et forhåpentligvis godt neste år.

NYTT OG FLOTT: Før møtte du en stor disk. Nå har alt blitt mer oversiktlig.
NYTT OG FLOTT: Før møtte du en stor disk. Nå har alt blitt mer oversiktlig. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Dette er et viktig markedet for oss også neste år, sier han. Han tar det nye avgiftssystemet med knusende ro.

– Selv om dette nok vil slå ut litt hos oss som alle andre, tror jeg kundene har stor forståelse for at det er slik det bare er, og at en prisoppgang vil komme uansett. Vi skal i hvertfall uansett fokusere på å bli enda bedre på det vi allerede er gode på, og fortsatt være sterkt tilstede som bilforhandler i lokalsamfunnet også i 2017, avslutter han.

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen