ULYKKESTUNNELEN: En varebil kjørte inn i en lastebil onsdag kveld 25. april. Bildet er ikke fra hendelsen.
Nyheter
ULYKKESTUNNELEN: En varebil kjørte inn i en lastebil onsdag kveld 25. april. Bildet er ikke fra hendelsen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Kollisjon i Nøstvedttunnelen

Ulykke nok en gang! En varebil kjørte inn i en lastebil bakfra.

Det har skjedd nok en gang på kort tid - igjen har det vært en trafikkulykke i Nøstvedttunnelen, opplyser politiet på Twitter. 

Les også: Ulykke i Nøstvedttunnelen

Det var onsdag kveld 25. april at politiet fikk melding om trafikkuhellet i nordgående retning, hvor det var flere involverte biler. 

Moderate skader

Det er i følge politiet en varebil som har kjørt inn i en lastebil bakfra. Føreren av varebilen fikk førerkortet beslaglagt og ble underlagt undersøkelse med tanke på eventuell ruspåvirkning. 

Skadene til varebilsjåføren skal være moderate, og han ble kjørt til Ullevål sykehus. Føreren av lastebilen kom uskadd fra det hele, men kjøretøyet var ikke videre kjørbart etter ulykken. 

ULYKKESTUNNELEN: En varebil kjørte inn i en lastebil onsdag kveld 25. april. Bildet er ikke fra hendelsen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen