BER DEG VÆRE KREATIV: – Har du et forslag til hva kommunen skal hete, vil jeg mer enn gjerne høre hva det er. Vær kreativ, sier ordfører Thomas Sjøvold.
Nyheter
BER DEG VÆRE KREATIV: – Har du et forslag til hva kommunen skal hete, vil jeg mer enn gjerne høre hva det er. Vær kreativ, sier ordfører Thomas Sjøvold. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Kom med navneforslag til den nye kommunen

Ordfører Thomas Sjøvold ønsker kreative innspill på kommunenavnet, men skynd deg!

Diskusjonene har gått varmt rundt forslaget til nytt kommunenavn for den nye, sammenslåtte storkommunen Oppegård/Ski.

Sammen med ordførerkollega Tuva Moflag i SkI, foreslo ordføreren denne uken å kalle den nye storkommunen for Fram kommune.

Har du lyst til å påvirke prosessen? I så fall er dette muligheten du har! Nå ønsker ordføreren innspill fra leserne av Oppegård Avis og oavis.no!

Ønsker navneforslag

Diskusjonen har gått hett på oavis.no og Oppegård Avis' Facebookside siden navneforslaget ble kjent. Nå ønsker Sjøvold at folk skal komme med forslag.

– Det er akkurat nå vi diskuterer det mulige navnet på den nye kommunen, og det er nå som er tiden for å komme med forslag. Det har kommet inn mange innspill, men dette er bare et forslag. Derfor er dette tiden for å komme med sine innspill på hva kommunen bør hete, sier Sjøvold. 

PS: Hva mener du kommunen bør hete? Delta i diskusjonen her. Kommenter gjerne i kommentarfeltet nederst i saken eller på vår Facebook-side!

Bakgrunn

  • Politikere og administrasjon i Oppegård og Ski er samlet på Gardermoen i to dager for å diskutere plattformen og en avtale for den nye storkommunen.
  • DIskusjonene disse to dagene skal føre til en endelig avtale for hvordan den nye storkommunen skal driftes og drives videre.
  • Akkurat nå  diskuteres de forskjellige punktene i avtalene, før politikerne forhåpentligvis vil komme til en enighet om en avtale etter disse to dagene. 
  • Hva ordlyden blir i den endelige avtalen, kommer vi tilbake til når den er klar.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen