DEN GODE SAMARITAN: Det var driftsleder i VEI, Kay Pedersen, som ryddet opp søppelet ved golfbanen.
Nyheter
DEN GODE SAMARITAN: Det var driftsleder i VEI, Kay Pedersen, som ryddet opp søppelet ved golfbanen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Kommunen ryddet, men hvem rotet?

Hvem som ryddet opp forsøplingen ved golfbanen har kommet på det rene, men hvem som dumpet  skrotet der er det ingen som vet.

STORT PROBLEM: Per Kristiansen sier det er et stort problem med forsøpling i naturen. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Tidligere i uken skrev Oppegård Avis om forsøplingen på en sti mellom Kongeveien og golfbanen. Daglig leder i Oppegård Golfklubb, Frode Valle sa i forbindelse med saken at de hadde tenkt å rydde opp, men at noen kom dem i forkjøpet.  Driftsleder i park- og uteanlegg i kommunen, Per Kristiansen, forhørte seg med sine ansatte, men ingen vedkjente seg  oppryddingen på det tidspunktet. 

Nå kan imidlertid Kristiansen opplyse om at mysteriet er løst. 

– Det var VEI avdelingen som hentet det. Driftsleder for VEI Kay Pedersen fikk en telefon fra en innbygger,og han dro for å se på det og det var så stygt og mye at de hentet det med en gang, sier Kristiansen.

Dermed er altså mysteriet med hvem som har rydde opp løst, men hvem som har søplet det til er det fortsatt ingen som vet. 

– Dette er et stort problem, og vi har dessverre noen blant oss som mener de med rette kan kaste søppel hvor det måtte passe dem, sier Kristiansen. 

(Foto: Håkon Viker)
(Foto: Håkon Viker)
(Foto: Håkon Viker)
(Foto: Håkon Viker)

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen