HURRA: Her er Erik Aasen, kona Ingebjørg Ruud og resten av familien på balkongen i 3. etasje i Strandliveien 10 - med «besøk» av kongefamilien, som de har limt på utsiden av balkongen.
Nyheter
HURRA: Her er Erik Aasen, kona Ingebjørg Ruud og resten av familien på balkongen i 3. etasje i Strandliveien 10 - med «besøk» av kongefamilien, som de har limt på utsiden av balkongen. (Foto: Privat)

Kongelig balkong

Ekteparet Erik Aasen og Ingebjørg Ruud på Kolbotn har herskapelig selskap på 17. mai - selveste kongefamilien!

Du har kanskje sett dem når du har vandret i Strandliveien nede på torget på 17. mai, balkongen i 3. etasje som «huser» kongefamilien med Harald, Sonja, Ari Behn og Märtha Louise.

– Vi satte dem opp for fire år siden da ruten ble lagt til å gå til torget i 2014. Vi synes det var så stas at toget gikk forbi oss, så vi ville markere det, sier Aasen.

Det er alltid morsomt når noen gjør noe ekstra på dager som dette, og dette ekteparet er akkurat av den typen.

Skal, skal ikke?

Han forteller at de fant bilder på nettet, printet dem i storformat, og limte dem på pappkartong som de klipte til.

– De ligger og hviler i boden, og er klare til å tas opp igjen på flekken!

Les også: Folkefest i sentrum

Men om de tas opp til i morgen, er usikker.

– Det kan hende vi skal reise bort... Men nå som det står om oss i avisen, kan vi jo ikke det, ler han.

Mange vinker

Men prinsesse Märtha Louise og Ari Behn er jo skilt, skal dere fortsatt ha hele gjengen oppe?

– Ha-ha! Nja.. Vi får se hva vi gjør. Ari er jo et sjarmtroll, den kuleste av dem alle! Men i år blir det kanskje bare blir Harald og Sonja.

Vi ønsker Aasen og Ruud en fortreffelig 17. mai-feiring med eller uten royalt besøk!

HURRA: Her er Erik Aasen, kona Ingebjørg Ruud og resten av familien på balkongen i 3. etasje i Strandliveien 10 - med «besøk» av kongefamilien, som de har limt på utsiden av balkongen. Foto: Privat

 

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen