POPULÆR: Vest Telemark-bunaden finnes i flere varianter, og er en populær utleie-bunad ifølge daglig leder hos Larsen Husflid, Vigdis Karine Nilsen.
Nyheter
POPULÆR: Vest Telemark-bunaden finnes i flere varianter, og er en populær utleie-bunad ifølge daglig leder hos Larsen Husflid, Vigdis Karine Nilsen. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Kortreist bunad

Larsen Husflid har holdt til i Ski i elleve år. Nå skal de utvide og kommer til Kolbotn, hvor de flytter inn i Kniplingens gamle lokaler i Sentrumsbygget.

Daglig leder hos Larsen Husflid, Vigdis Karine Nilsen, har mye å gjøre nå før «bunad-sesongen». I lokalene i Ski er det litt trangt om plassen, og nettopp derfor har de bestemt seg for å utvide og starte opp på Kolbotn.

– Vi må ha mer plass, det blir for liten plass til både brukte bunader og utleie her, også får vi flere kunder som bruker oss, sier Nilsen.

Kortreist bunad

I den nye butikken på Kolbotn vil tilbudene strekke seg fra omsøm, rens av bunader, nye bunader til utleie.

TAKKNEMLIG: Lise Andersen (36) er fornøyd og takknemlig for den gode jobben som er gjort med omsøm av Vest Telemark-bunaden hennes.
TAKKNEMLIG: Lise Andersen (36) er fornøyd og takknemlig for den gode jobben som er gjort med omsøm av Vest Telemark-bunaden hennes. Foto: Veronica Grude Docker

– Det tar omtrent seks år å bygge opp en bedrift. Vi har gått fra mye til enda mer, jeg tror folk liker at bunaden blir sydd her, den blir ikke sendt avgårde. Kortreist bunad kan man kalle det, sier Nilsen og smiler.

Les også: Siste nøste er snart solgt for Kniplingen

Og nå blir den enda mer kortreist for folk i Oppegård.

– Vi har mange kunder fra Oppegård i dag. Vi ser at de ofte velger oss. Noen har allerede annonsert at de kommer til å bestille hos oss på Kolbotn, forteller hun.

Fin beliggenhet

Hun satser på at det skal gå greit økonomisk med en butikk til.

– Det føles helt trygt, vi har omtrent ikke klager og ser at folk synes det er hyggelig å bruke oss. Vi antar at omsetningen øker sånn at det går rundt på Kolbotn også, sier Nilsen, som gleder seg til å flytte inn i Sentrumsbygget.

– Vi har vært i kontakt med gårdeier der før og sagt at vi ønsket et lokale hos dem. Vi synes det er en veldig fin beliggenhet.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen