KLARE FOR INNSATS: Dag A. Fedøy, Jolanta Gluksman, John Anders Lindtveit Røse, Sindre Frøyshov, Inger Anette Sandvand Dahlen, Leontine Umugiraneza, Alf B. Godager og Kari Lindtveit.
Nyheter
KLARE FOR INNSATS: Dag A. Fedøy, Jolanta Gluksman, John Anders Lindtveit Røse, Sindre Frøyshov, Inger Anette Sandvand Dahlen, Leontine Umugiraneza, Alf B. Godager og Kari Lindtveit. (Foto: Pressefoto)

KrF slår sammen kreftene i Ski og Oppegård

Og den nye lederen er fra Oppegård.

Flere partier har slått seg sammen i det siste i de to kommunene våre, Ski og Oppegård, og samler dermed kreftene foran valgkamp og styring av den nye storkommunen, Nordre Follo.

Fra før har både Høyre, FrP og MDG gjort det, og nå har KrF gjort det samme og opprettet Nordre Follo KrF 

Fra Oppegård

Ikke bare har lokallagene valgt å slå sammen kreftene, men den nye lederen er også fra Oppegård, nemlig Sindre Frøyshov. 

NY LEDER: Sindre Frøyshov fra Oppegård er nyvalgt leder i Nordre Follo KrF. Foto: Pressefoto

– Vi ser frem til å jobbe sammen i et styrket lag i Nordre Follo. Vi skal vise Nordre Follos befolkning KrFs politikk og bidra til at folk engasjerer seg politisk, sier nyvalgt leder Sindre Frøyshov i anledning den historiske sammenslåingen av Oppegård KrF og Ski KrF.

Les også: Nå er Nordre Follo Høyre en realitet

Nå som kommunene skal slå seg sammen er det naturlig at også lokallagene slår seg sammen. På det historiske møtet ble et nytt felles lokallagsstyre valgt.

– Den viktigste oppgaven for Nordre Follo KrF fremover vil være å lage politisk program for neste periode, samt en god liste til neste valg. I begge kommunene har KrF vært spesielt opptatt av skole og oppvekst og vi har prioritert flere lærere inn i skolen, frivillighet og eldreomsorg, sier Frøyshov.

 Ønsker innspill

Han ønsker gjerne innspill til politiske saker til programmet.

– Vi er helt sikre på at innbyggerne i de to kommunene har mange gode politiske forslag. Vi vil veldig gjerne høre dem og jobbe for at de skal bli virkelighet, sier Frøyshov.

Les også: Nå er Nordre Follo MDG en realitet

Dette er det nyvalgte styret i Nordre Follo KrF:  Sindre Frøyshov (Oppegård), leder, Leontine Umugiraneza (Ski), John Anders Lindtveit Røse (Oppegård), Jolanta Gluksman (Oppegård), Dag A. Fedøy (Ski), Alf B. Godager (Ski) og Inger Anette Sandvand Dahlen (Oppegård). 

Vararepresentanter er: Kari Lindtveit (Oppegård) og Ellen Johanne Weydahl (Ski)

KLARE FOR INNSATS: Dag A. Fedøy (f.v.), Jolanta Gluksman, John Anders Lindtveit Røse, Sindre Frøyshov, Inger Anette Sandvand Dahlen og Kari Lindtveit. Foto: Pressefoto

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen