KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Kvinne kjørte i beruset tilstand på Oppegård

Politiet rykket ut etter tips fra vitner.

Klokken 12:40 tirsdag 1. mai la politiet ut en melding på Twitter om at patruljen stanset en beruset bilfører etter tips på Oppegård.

Føreren var en kvinne i femtiårene, og ble tatt til legevakt for blodprøve. Det ble opprettet sak, og førerkortet ble beslaglagt. 

Les også: Boligbrann i Skiveien

– Jeg har foreløpig ikke mer informasjon om denne saken, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp.

 

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen