KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Kvinne kjørte i beruset tilstand på Oppegård

Politiet rykket ut etter tips fra vitner.

Klokken 12:40 tirsdag 1. mai la politiet ut en melding på Twitter om at patruljen stanset en beruset bilfører etter tips på Oppegård.

Føreren var en kvinne i femtiårene, og ble tatt til legevakt for blodprøve. Det ble opprettet sak, og førerkortet ble beslaglagt. 

Les også: Boligbrann i Skiveien

– Jeg har foreløpig ikke mer informasjon om denne saken, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp.

 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen