KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
KVINNELIG BILFØRER KJØRTE I BERUSET TILSTAND: Fikk førerkortet beslaglagt. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Kvinne kjørte i beruset tilstand på Oppegård

Politiet rykket ut etter tips fra vitner.

Klokken 12:40 tirsdag 1. mai la politiet ut en melding på Twitter om at patruljen stanset en beruset bilfører etter tips på Oppegård.

Føreren var en kvinne i femtiårene, og ble tatt til legevakt for blodprøve. Det ble opprettet sak, og førerkortet ble beslaglagt. 

Les også: Boligbrann i Skiveien

– Jeg har foreløpig ikke mer informasjon om denne saken, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp.

 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen