STENGER: La Paz Live skal stenge i seks måneder, men åpner i ny drakt når det nye senteret står ferdig i juni neste år.
Nyheter
STENGER: La Paz Live skal stenge i seks måneder, men åpner i ny drakt når det nye senteret står ferdig i juni neste år. (Foto: Veroncia Grude Docker)

La Paz Live stenger for ombygging

Fra og med søndag 25. november stenger La Paz Live på Greverud i seks måneder, grunnet ombyggingen av Greverud senter.

La Paz Live må stenge dørene i drøye seks måneder mens ombyggingen av senteret på Greverud pågår. Helt uten La Paz blir Greverud likevel ikke. Gatekjøkkenet som eier, Babar Razzaq, har planlagt i de gamle kiosklokalene til Jackpot, skal være oppe og gå i desember. 

 – Det blir litt trist å legge ned etter alle disse årene, men vi kommer tilbake med et nytt konsept når senteret åpner igjen, sier Razzaq. 

Han vil foreløpig ikke si for mye om endringene som skal skje, men røper at det blir mer fokus på mat og mindre på nattliv, når de flytter inn i nye lokaler. Det nye senteret skal være klart i midten av juni 2019. 

Sommerstemning på La paz Live Greverud. La paz live Greverud 2017 servering sommer Babar Razzaq og ansatte Foto: Veronica Grude Docker 

– Vi prioriterer å få opp gatekjøkkenet før jul, det er mange som etterspør indisk, og etter Meny stengte er det mange som etterspør lunsj. Vi kommer til å holde åpent for lunsj fra klokken 11.00, sier Razzaq. 

Avslutningsfest 

Men først skal det holdes en real avslutningsfest for alle kunder, lørdag 24. november.  Da kommer alle tidligere og nåværende ansatte til å være på plass, og det blir full rulle fra klokken 18.00 lover Razzaq. 

– Det blir en hyggelig kveld med DJ, musikk og masse moro, sier han. 

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen