UTEN HEIS: Er du avhengig av heis for å komme deg på legekontoret, kan det bli utfordrende en periode på Solgården legesenter. Heldigvis har man gode alternativer!
Nyheter
UTEN HEIS: Er du avhengig av heis for å komme deg på legekontoret, kan det bli utfordrende en periode på Solgården legesenter. Heldigvis har man gode alternativer! (Bilde: Thomas N. Witsø-Bjølmer)

Legesenteret blir uten heis en periode

Heisen skal skiftes ut på Solgården legesenter.

Skal du til lege på Solgården legesenter i perioden fra uke 5 til uke 12? I så fall bør du lese dette!

Heisen i legekontoret i Kolbotnveien 23 på Kolbotn skal nemlig skiftes ut, noe som kan by på utfordringer for deg som er avhengig av heis for å komme deg inn på legekontoret, opplyser Oppegård kommune.

Legene på Solgården legesenter anbefaler pasientene, som er avhengig av heis, om å bestille sine planlagte legetimer frem til og med uke 4 og fra uke 13 i 2017.

Klarer du å gå i trapp med følge, vil det i denne perioden settes opp en telefon nede i gangen som du kan ringe rett inn til helsesekretærene på Solgården.  En helsesekretær vil komme ned for å bistå deg opp trappen. Da er det fint om du er ute i god tid til legetimen.

Midlertidig legekontor

Det er opprettet et midlertidig legekontor på Kolbotn helsestasjon som legene på Solgården legesenter kan benytte til avtalte tider tre ganger i uken. Dersom du skal møte til time der, vil du få spesielt beskjed om dette.

Behov for akutt legehjelp for denne pasientgruppen vil man forsøke å løse ved å samarbeide med daglegevakt på andre legekontor, eventuelt med hjemmebesøk.

Har du spørsmål, kontakt helsetjenesten på tlf. 66 81 90 90 eller e-post til helsetjenesten.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen