LES RAPPORTENE I SIN HELHET: Gå ned i saken for å lese Fylkesmannens dom over det psykososiale miljøet på Vassbonn og Sofiemyrtoppen skoler.
Nyheter
LES RAPPORTENE I SIN HELHET: Gå ned i saken for å lese Fylkesmannens dom over det psykososiale miljøet på Vassbonn og Sofiemyrtoppen skoler. (Bilde: Anders Nordheim Dalh)

Les rapportene i sin helhet

Her kan du laste ned og lese Fylkesmannens slakt-rapporter.

Fylkesmannen har i sine rapporter kontrollert Sofiemyrtoppen og Vassbonn skolers arbeid med det psykososiale miljøet ved skolene, og har avdekket lovbrudd ved begge skoler. 

Fylkesmannen har kontrollert om Oppegård kommune etterlever bestemte lovkrav i opplæringsloven § 13-10 og kapittel 9a. Forholdene i kommunen og ved skolene Vassbonn og Sofiemyrtoppen er undersøkt.

Det ble avdekket lovbrudd under tilsynet.

Oppegård kommune har frist til 15.desember.2016 for å gi tilbakemelding til Fylkesmannen om at de ulovlige forholdene som er konstatert i rapportene er rettet.

Her er rapportene

Her har du mulighet til å lese rapportene til Fylkesmannen for hver enkelt skole fra A til Å. Klikk i leservinduene for å lese rapportene i sin helhet.

Tilsynsapport Oppegård kommune

 

Tilsynsrapport Sofiemyrtoppen skole

 

Tilsynsrapport Vassbonn skole

 

PS! Hva synes du om innholdet i rapportene og dèt som Fylkesmannen nå har avdekket? Send oss et debattinnlegg på debatt@oavis.no!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen