SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier megler Tim Røssel.
Nyheter
SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier megler Tim Røssel. (Bilde: Synnøve Sundby Fall,myr)

Litt for fancy? Eller fett så fy?

Blir soverom med store vinduer ut mot gaten for spesielt – selv om boligene er flunke nye og med utsikt til alle kanter? Eller er det det neste store? Vi har vært på visning!

Foss & Co Kolbotn hadde visning søndag og mandag 20. og 21. august på Myrvolltoppen i Stangåsveien 27 C og D.

Boligene er bygd i år, og har utsikt til alle retninger fra den store takterrassen. Vi var på visning mandag ettermiddag, men det ble et beskjedent besøk med ingen andre tilstede enn journalist og megler. (I ettertid viste det seg at det kom ett par innom senere.)

Les også: Nå skal matavfallet ditt i egen pose!

ROLIG DAG: Tim Røssel hadde en rolig visningsdag denne mandagen, men sier det var et greit besøk på søndag.
ROLIG DAG: Tim Røssel hadde en rolig visningsdag denne mandagen, men sier det var et greit besøk på søndag. Foto: Synnøve Sundby Fall,myr

Midt på treet

Eiendomsmegler Tim Røssel sier det var tre par innom på søndagen, og at det er et oppmøte man kan plassere midt på treet.

– Vi hadde også en privat visning før fellesvisning på søndag. Med tre par pluss privatvisning, er det midt på treet, sier han.

Les også: Nytt sushi-sted: Helt rått på Oppegård!

Soverom mot gaten

Disse boligene er litt spesielle; Her er soverommet på bakkenivå med store vinduer som vender rett mot gata. Fancy, men kanskje litt upraktisk?

– Ja, det er en spesiell løsning, bekrefter Røssel.

– Man kan jo gro en hekk som skjermer helt for veien, og henge opp gardiner og lignende. Men det er jo ikke en helt optimalt, medgir han.

Les også: Tvunget til å selge - til spottpris

PS! Saken fortsetter under bildene!

SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier Røssel.
SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier Røssel. Foto: Synnøve Sundby Fall,myr

 

RETT UT: Også barnerommet har vindu helt ned til gulvet rett ut til gaten. Men - kanskje praktisk med egen dør?
RETT UT: Også barnerommet har vindu helt ned til gulvet rett ut til gaten. Men - kanskje praktisk med egen dør? Foto: Synnøve Sundby Fall,myr

Populært område

Myrvolltoppen er et pent strøk med små villaer. Folk har bodd her i flere generasjoner, og nå er det virkelig er i vinden.

– Myrvoll blir stadig et mer populært område å bosette seg i. Folk har bodd her i mange år, og det viser at man trives her, sier Røssel.

Les også: Salgsstart til høsten

 

PS! Saken fortsetter under bildet!

OSLO I SIKTE: – Det er nok Oslo-utsikten som er mest attraktiv for mange, sier Røssel. Snur vi oss andre vei, er det skog så langt øyet kan se.
OSLO I SIKTE: – Det er nok Oslo-utsikten som er mest attraktiv for mange, sier Røssel. Snur vi oss andre vei, er det skog så langt øyet kan se. Foto: Synnøve Sundby Fall,myr

 

Lov å være kresen

HAR FORSTÅELSE: – Det er lov å være kresen når man kjøper bolig, sier ansvarlig megler, Truls Myrbråten.
HAR FORSTÅELSE: – Det er lov å være kresen når man kjøper bolig, sier ansvarlig megler, Truls Myrbråten. Foto: Foss & Co

Ansvarlig megler i Foss & Co, Truls Myrbråten, har stor forståelse for at folk er kresne når de skal kjøpe bolig. Det er tross alt snakk om veldig mye penger.

– Når man skal kjøpe bolig, er det viktig at alt stemmer, og det er lov å bli kresen når en ting ikke stemmer helt overens med slik man hadde sett for seg.

Les også: Her kommer det fem familieboliger

Stabilt boligmarked

Myrbråten sier at boligmarkedet i Oppegård er stabilt, og at salget deres går jevnt og trutt.

– Vi har hatt et jevnt salg i hele år, og markedet er helt greit akkurat nå. Siden over halvparten av de som kjøper i Oppegård også er fra Oppegård, opplever vi ikke de samme markedstilstandene som i Oslo, men det er klart at vi påvirkes litt av det markedet også, siden en god 40 prosent av alle kjøpere i Oppegård kommer fra Oslo.

PS! Saken fortsetter under bildet!

STANGÅSVEIEN: Her står de, flunke nye, i Stangåsveien på Myrvolltoppen blant både eldre og nyere hus.
STANGÅSVEIEN: Her står de, flunke nye, i Stangåsveien på Myrvolltoppen blant både eldre og nyere hus. Foto: Synnøve Sundby Fall,myr
LEKKERT: Stuen er dekorert i anledningen, og det er absolutt innbydende!
LEKKERT: Stuen er dekorert i anledningen, og det er absolutt innbydende! Foto: Synnøve Sundby Fall,myr
STAIRWAY TO HEAVEN: Røssel er på vei opp trappen til takterrassen.
STAIRWAY TO HEAVEN: Røssel er på vei opp trappen til takterrassen. Foto: Synnøve Sundby Fall,myr

Stangåsveien 27 D og C

  • Selges av Foss & Co
  • Stangåsveien 27 D og D
  • Prisant. 8 600 000,-/8 500 000,- + omkostninger
  • Størrelse: 157/190 kvm
  • Ansvarlig megler: Truls Myrbråten

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen